Persbericht: Easyunderwear

Plaats, 4 september 2009

It´s not about your looks, it's about your underwear

Ban het pashokje met zijn tl-verlichting! Waar koop je underwear zonder dat je geconfronteerd wordt met je eigen minpuntjes? Thuis natuurlijk! Easyunderwear biedt sinds kort zowel heren- als damesunderwear en dat mag je gewoon thuis passen. Bij Easyunderwear shop je niet uit een catalogus met strakke fotomodellen. Op de website www.easyunderwear.nl staan bepaald geen pin-ups. Alle aandacht is gericht op de underwear, want Easyunderwear is er voor iedereen: groot, klein, fors en dun.

Social netwerken in je onderbroek
Maar Easyunderwear is meer dan een verkooppunt voor comfortabele of bijzondere underwear. De webshop, een Hyve en open Facebook vormen samen een internetcommunity. Join the club, want dan bepaal je met de inkopers van Easyunderwear het inkoopbeleid. En sluit vriendschap met Jojo en Jumper, de familie en de navigatie widgets van de webshop. Zij horen bij de merken die te koop zijn bij Easyunderwear en zij wijzen je de weg op de site. Introduceert de webshop een nieuw merk? Dan breidt de familie zich uit.

In een internetgroep wisselen de leden met elkaar van gedachten. Dat kan ook in de Easyunderwear webshop, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt reviews plaatsen bij de producten, zodat anderen weten of de underwear prettig zit. Ook zijn er handige verlanglijstjes. Vul ze in en Sinterklaas, de Kerstman à©n je verjaardagsvisite weten wat ze jou moeten schenken.

Underwear in alle stijlen
Op dit moment heeft Easyunderwear vijf merken in het assortiment. Armani staat voor conservatief en stijlvol en is daarom populair bij jong en oud. Terwijl Muchacho Malo met zijn wilde prints in trek is bij jongeren. HOM en Sloggi zijn merken die vooral geliefd zijn bij ietwat oudere mannen en vrouwen. Terwijl bij jonge meiden de Sloggi strings erg in zijn. De exclusieve Ed Hardy lijn is voor modebewuste mannen en vrouwen.

Easyunderwear
R.Kipling erf 247
3315 AK Dordrecht
www.easyunderwear.nl

Meer informatie?
Contactpersoon: Granit Nikq
Telefoonnummer: +31657936906
E-mail: [email protected]

Website: http://www.easyunderwear.nl