IJsselstein, 4 juni 2009 De nieuwe release van de ERP-Fashion oplossing itSuitsFashion recentelijk uitgebracht. itSuitsFashion is een flexibele fashion business management oplossing, gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV.

Naast de uitgebreide standaard functionaliteit in Microsoft Dynamics NAV en de reeds bestaande fashionfunctionaliteit in itSuitsFashion, is in de 2009 versie functionaliteit toegevoegd voor remplaceren, scanning, verkoopanalyse per dimensie en is de vrachtkostenmodule toegevoegd. Hiermee omvat de oplossing vele krachtige en slimme nieuwe mogelijkheden om de complexe processen in de fashionbranche eenvoudiger te beheren.

à¢â‚¬à…“In deze onzekere tijden is het extra lastig als je in de modebranche werkt, omdat we nu eenmaal bezig zijn met de collectie van volgend jaar. Daarom is het van groot belang om te werken met een heldere, functionele en betrouwbare bedrijfsadministratieve oplossing. Juist nu kan een goed systeem het verschil maken voor een fashionorganisatie. itSuitsFashion brengt orde aan in alle bedrijfsprocessen binnen een fashionbedrijf. Het draagt bij aan een verhoogde efficiency van elke medewerker en genereert daardoor meer slagvaardigheid., aldus Product Manager Gerdien Cammeraat.

itSuitsFashion onderscheidt zich met name vanwege de hoge mate van herkenbaarheid en inzichtelijkheid, waarbij alle generieke en fashionspecifieke bedrijfsprocessen optimaal kunnen worden beheerst.

Integratie
itSuitsFashion 2009 integreert volledig met de andere Microsoft-technologieën zoals Word, Excel, Outlook, SharePoint en SQL Server, waardoor het rendement voor de gebruiker groter zal zijn. De voordelen van deze integratie zijn onder meer betere beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, vereenvoudiging van- en betere controle op processen, en minder IT-beheerinspanningen.

Branchekennis
itSuitsFashion 2009 is ontwikkeld door experts in IT voor Fashion. Meer dan 16 jaar ervaring in de fashionbranche zelf en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software voor deze branche heeft hen verregaande kennis op dit gebied verschaft. itSuitsFashion is door de inbreng van deze kennis en ervaring een zeer volledige, efficiënte en effectieve oplossing geworden, die fashionbedrijven zeer veel tijd, moeite en geld zal besparen. itSuitsFashion is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits. Naast het leveren van solide IT oplossingen, zijn vertrouwen en kwalitatief hoogwaardige support zijn de belangrijkste pijlers van de dienstverlening.