itSuitsFashion, de software oplossing van Microsoft Gold Partner it suits IT, is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. Dit betekent dat de oplossing voldoet aan Microsoft‘˜s hoogste eisen voor partner-developed software.

à¢â‚¬Å“Deze certificering laat zien dat itSuitsFashion werkelijk een waardevolle toevoeging is voor bedrijven in de fashionbranche. Het heeft zijn succes en commitment bewezen door hoge aanbevelingen van klanten en strenge Microsoft Dynamics software testen.à¢â‚¬ aldus Doug Kennedy, Vice President, Microsoft Dynamics Partners. à¢â‚¬Å“Microsoft feliciteert it suits IT dan ook van harte met het behalen van de Certified for Microsoft Dynamics status voor itSuitsFashion.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“it suits IT heeft zich altijd gecommitteerd aan branchekennis en software excellence. Het behalen van de Certified for Microsoft Dynamics status voor itSuitsFashion is een mooie weerspiegeling van dat commitment,à¢â‚¬ zegt Paul Jonker, CEO, it suits IT.

Voor klanten is het makkelijker om, door middel van het Certified for Dynamics logo, oplossingen te onderscheiden die aan Microsoft‘˜s hoge kwaliteitseisen voldoen en die reeds succesvol gebruikt worden door andere klanten.

Met deze certificering voor Microsoft Dynamics heeft itSuitsFashion bewezen te voldoen aan o.a. strenge functionaliteittesten, gebruikersgemak en stabiliteit van het platform. Deze tests zijn uitgevoerd door het onafhankelijke VeriTest (onderdeel van het Amerikaanse Lionbridge). Bovendien moet de Microsoft Dynamics-partner Gold Certified zijn en klanten hebben die succesvol gebruik maken van de gecertificeerde oplossing en bereid zijn deze aan te bevelen.

Over itSuitsFashion en it suits IT
itSuitsFashion is een gespecialiseerde oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires. itSuitsFashion is à¢â‚¬Å“Certified voor Dynamicsà¢â‚¬, wat betekent dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van Microsoft en dat het wordt aanbevolen door huidige gebruikers.

it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner en bestaat uit experts in IT voor Fashion, met meer dan 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide product in combinatie met een hoge servicelevel waarbij hoog rendement, continuïteit en kwaliteit worden gewaarborgd.