(Persbericht) IJsselstein, 1 februari 2011 Microsoft Gold Partner it suits IT, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van voormalig TRIMIT COO Steen Wàƒ¦ver Poulsen, tot nieuwe CEO van zijn internationale divisie: itSuitsFashion International.

Steen Wàƒ¦ver Poulsen (37) is al meer dan 14 jaar werkzaam in de internationale IT en fashionbranche, van welke de laatste drie jaar als COO van het Deense TRIMIT. Daarvoor was Steen sinds 2001 werkzaam als Directeur van Infor Global Solutions een van de grootste ERP leveranciers ter wereld.

Paul Jonker, CEO van de it suits IT Holding licht toe: à¢â‚¬Å“Steen is bij uitstek een zakelijk visionair en ik denk niet dat het teveel gezegd is dat hij reeds een legende is in het Microsoft Dynamics NAV kanaal. Hij heeft internationaal reeds een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan de IT en fashionbranche en ik ben trots dat hij nu deel uitmaakt van het itSuitsFashion International team.à¢â‚¬

Steen W. Poulsen: à¢â‚¬Å“Voor mij is het overduidelijk, dat in de nasleep van de financiële crisis, fashionbedrijven simpelweg meer waarde voor hun geld nodig hebben.
Teveel IT bedrijven leven nog in de wereld van gisteren door het verkopen van dure en complexe parameter gedreven ERP oplossingen. De IT bedrijven van morgen brengen werkelijke waarde en innovatie voor hun klanten. it suits IT deelt deze visie, dus ik zie een enorme kans voor deze aanpak bij itSuitsFashion International en ik kijk ernaar uit om deze waarden op de markt te brengen.à¢â‚¬

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it suits IT zijn zeer ervaren in de fashionbranche en in het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.