Zoals onze klanten via een brief op de hoogte zijn gebracht, willen wij u graag via dit nieuwsbericht op de hoogte stellen van een heugelijk feit. Het nieuwe decennium zal voor UltriMedia een grote verandering met zich meebrengen. Per 1 januari 2010 zal de naam UltriMedia namelijk vervangen worden door de nieuwe naam à¢â‚¬Å“iXL hostingà¢â‚¬. Wij staan voor vernieuwing en voor een bredere dienstverlening. Hetzelfde team en dezelfde service onder een nieuwe naam. iXL staat voor à¢â‚¬Å“innovatief internet XLà¢â‚¬, kortom een duidelijke knipoog naar onze vernieuwende dienstverlening in een nieuw decennium.

Bij deze naamsverandering gaan ook een aantal wijzigingen in onze systemen gepaard. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw website(s) niet offline zal zijn. Wij stellen u met deze brief graag op de hoogte van de nieuwe situaties die met onze naamswijziging gepaard zullen gaan. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u ons altijd bereiken, tevens staan wij open voor suggestie(s).

De belangrijkste wijziging voor u is het inloggen in het beheerpanel. Wij schetsen de situatie graag voor:
Oud adres: http://administratie.UltriMedia.nl
Nieuw adres: http://mijn.iXLhosting.nl

Zoals u wellicht al heeft begrepen uit het bovenstaande zal ook onze website veranderen van www.UltriMedia.nl naar www.iXLhosting.nl. Hierdoor zal ook een belangrijke wijziging plaatsvinden in onze e-mailadressen. Ook deze zetten wij graag even overzichtelijk voor u op een rijtje:

Informatie: [email protected]
Support: [email protected]
Verkoop: [email protected]

In het nieuwe jaar trachten wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn, weliswaar onder onze nieuwe bedrijfsnaam. Wij wensen u warme kerstdagen en al het goede voor 2010 toe. Laten we proosten op onze nieuwe naam in een nieuw ondernemend en innovatief jaar.