Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de hit "Manuela" van levensliedzanger Jacques Herb voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom.

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert de bekende stem van Jacques Herb op persoonlijke en muzikale wijze gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom naar elke bestemming.

Jacques Herb dankt zijn bekendheid aan de nummer 1 hit Manuela uit 1971. Week in week uit brengt hij het nummer nog steeds op de bühne. In het door Pierre Kartner (Vader Abraham) geschreven levenslied is Manuela de geliefde van de zanger, die bij een tragisch ongeval - de zanger rijdt te hard en veroorzaakt een ongeluk - zwaar gewond raakt.

Jacques Herb heeft de navigatiestem gedeeltelijk ingesproken en ingezongen. Wanneer je verkeerd rijdt met de stem van Herb, dan zingt de zanger je toe "Je hoeft niet te huilen, maar je rijdt nu verkeerd". Daarnaast is zijn hit "Manuela" op diverse plaatsen te beluisteren in de navigatiestem. Bij aankomst hoor je Herb zeggen: "Ik ben blij dat je met mij veilig bent aangekomen, met Manuela liep het helaas verkeerd af". De stem is snel en makkelijk te installeren op het navigatiesysteem en vanaf vandaag te beluisteren en te downloaden via de website www.navigatiestemmen.nl.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden bekende stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Marijke Helwegen, clown Bassie en Hans Kazan. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 60 verschillende stemmen in haar assortiment.