Reuver, 10 juni 2010

De Jalema DigiStrip is een strip en dekplaatje met USB stick. Met deze innovatieve snelhechter bundelt u niet alleen papieren documenten, maar voegt u tevens eenvoudig alle bijbehorende digitale bestanden aan het fysieke dossier toe.

Strip + USB-stick!
Het geheim van de DigiStrip is een in het dekplaatje geïntegreerd USB-opslagmedium met een capaciteit van 2 of 4 GB. Ideaal voor het opbergen van correspondentie in combinatie met tekeningen, zware bestanden, presentaties en foto‘˜s in à©à©n dossier.

Alle info in à©à©n dossier bij de hand
In het dagelijks (kantoor)leven gaan papieren en digitale informatie hand in hand. De stukken op papier, de bijbehorende presentatie op het scherm. Het fysieke dossier in een map, de bijbehorende foto‘˜s, designs of CAD-tekeningen op de harde schijf. Dat werkt prima, behalve als u een presentatie buiten de deur verzorgt, een handout uitreikt na een seminar of een lijvig rapport archiveert. Met de Jalema DigiStrip hebt u in zulke situaties à¡lle informatie digitaal en fysiek in à©à©n dossier bij de hand.

Veelzijdig inzetbaar
Dikke, papierverslindende rapporten stelt u met de DigiStrip digitaal ter beschikking, terwijl het papieren deel van het dossier zich concentreert op hoofdzaken: samenvatting, conclusies en aanbevelingen. Alle informatie beschikbaar, toch een overzichtelijk dossier.
De Jalema DigiStrip is de perfecte oplossing om tekeningen, foto's, rapporten, designs, presentaties en grote digitale bestanden met de bijbehorende fysieke documenten in à©à©n dossier op te slaan.
Ideaal voor architecten, advocaten, makelaars, studenten, reclamebureaus en organisatiebureaus en alle andere organisaties die hun zaken soepel en professioneel willen presenteren.
Met DigiStrip is bovendien het probleem van zoekgeraakte usb-sticks uit de wereld.

DiFyClip
Jalema introduceerde in 2009 ook al de Jalema DiFyClip; een JalemaClip met USB-stick. Het principe van beide mechanieken is hetzelfde; de combinatie van papieren en digitalen informatie bundelen in à©à©n map. Zo zijn de dossiers echt compleet en snel binnen handbereik!

Over Jalema
Jalema is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1947 uitgegroeid is tot à©à©n van de grootste producenten van professionele archiefsystemen in Europa. Jalema ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en duurzame producten en diensten die alles te maken hebben met opbergen en terugvinden van documenten en het organiseren van de werkplek. De Jalema mappen worden geproduceerd uit karton dat voldoet aan het PEFC-keurmerk en de internationale norm ISO 9706. De kartonnen mappen zijn tevens cradle-to-cradle gecertificeerd. Voor meer informatie www.jalema.com.