Jalema ontwikkelt innovatieve office-artikelen om efficiënter, overzichtelijker en prettiger te werken. Deze maand introduceert Jalema de nieuwe Jalema Grip.

Jalema Grip: het overzichtelijke alternatief voor memoborden
Jalema Grip is een moderne, efficiënte en representatieve klemlijst waarin u in een handomdraai documenten en foto’s van alle formaten en papierdiktes vastklemt.

Traditionele memoborden worden snel onoverzichtelijk. Mededelingen, foto’s, roosters, bestellingen, aankondigingen; alles wordt over elkaar heen geplakt of geprikt en niemand ziet door de bomen het bos nog.

Met Jalema Grip – leverbaar in vier standaardlengtes van 600 tot 2400 mm – bewaart u het overzicht.
De documenten klemmen vast tussen kunststofrolletjes in de lijst en kunnen er met een simpele handbeweging weer onbeschadigd worden uitgehaald. De lijst kan tot tien vellen op elkaar vasthouden, waardoor het systeem ook een flip-over functie heeft. Ideaal voor thuis en op het werk, voor beurspresentaties en voor toepassing in productiehallen, conferentiezalen, restaurants en showrooms. De langste variant is zeer geschikt voor projectinrichters, architecten, bouwbedrijven en andere organisaties die vaak papier met grote afmetingen ophangen. Overigens kunnen de lijsten eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. De lijst heeft een modern design en een gladde voorzijde; ook geschikt om een post-it op te plakken of om te beschrijven.

Jalema Office Supplies verkoopt via de tussenhandel een breed scala aan producten op het gebied van opbergen, archiveren en presenteren. Naast een uitgebreid mappenprogramma (Secolor, DESI-line en Infinio) heeft Jalema ook presentatiesystemen (o.a. Flex-o-Frame) voor diverse toepassingen. De JalemaClip hechtmechanieken in de verschillende verschijningsvormen mogen zeker niet ontbreken. Naast deze in eigen huis geproduceerde Jalema-producten biedt Jalema kantoorartikelen die geselecteerd worden bij zorgvuldig gekozen leveranciers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jalema B.V. (tel +31 (0)77 476 76 76 of kijk eens op de website www.jalemaoffice.com