Tijdens de Quantore relatiedagen in Beuningen op maandag 7 April j.l. ontving Jalema de Totaal-Award 2008 voor beste leverancier, uit handen van de algemeen directeur van Quantore Ben Wensing.

Verkoopleider Loek van Rhee nam namens Jalema de Award in ontvangst. In 2007 ontving Jalema ook al een award voor “beste operationele performance”.

Dit jaar werden de uitstekende prestaties van Jalema beloond met de Totaal Award als overall beste leverancier. Deze Award wordt toegekend op basis van betrouwbaarheid, operationele performance, kwaliteit & samenstelling assortiment en commerciële mogelijkheden. De beoordeling van deze award wordt bij Quantore uitgevoerd middels een zorgvuldige ISO procedure en de toekenning van punten wordt bedrijfsbreed uitgevoerd. Na inventarisatie van de punten van alle bedrijfsonderdelen en de weegfactoren kwam Jalema als beste van in totaal 300 leveranciers uit de bus.

Jalema is natuurlijk bijzonder trots op deze waardering. Bij Jalema staat plezier in het werken en toewijding voor haar klanten voorop en als dat zich vertaalt in een dergelijke Award onderstreept dat haar visie.

Over Jalema
Jalema produceert en verkoopt via de kantoorvakhandel een breed scala aan producten op het gebied van opbergen, archiveren en presenteren. Naast een uitgebreid mappenprogramma (Secolor, DESI-line en Infinio) heeft Jalema ook presentatiesystemen (o.a. Flex-o-Frame) voor diverse toepassingen. De JalemaClip hechtmechanieken in de verschillende verschijningsvormen mogen zeker niet ontbreken. Naast deze in eigen huis geproduceerde Jalema-producten biedt Jalema kantoorartikelen die geselecteerd worden bij zorgvuldig gekozen leveranciers.

Meer informatie over Jalema vindt u op de website www.jalemaoffice.nl

Over Quantore
Quantore Europe B.V. is de grootste voorraadhoudende in- en verkooporganisatie voor de kantoorvakhandel in de Benelux. Ruim 600 zelfstandige ondernemingen in de consumentgerichte markt en business-to-business markt zijn bij deze organisatie aangesloten. Naast de verkoop en distributie van kantoorbenodigdheden biedt Quantore ook verkoopondersteuning en gezamenlijke reclame-uitingen.