Klanten en prospects opgelet! Vanaf nu kunnen we onze collecties ook bij u showen.
Graag komen we in onze oranje bolide bij u langs voor een uitgebreide presentatie.
Zo kunt u ter plekke kijken, eventueel doorpassen en meteen de order schrijven. Het kost het u voortaan geen dag extra. U hoeft bijvoorbeeld uw vrije maandag hiervoor niet op te geven. We rijden door het hele land. Dus waar u ook zit, bel ons voor een afspraak. Kunt meteen kennismaken met twee nieuwe merken binnen onze portfolio. Het prachtige dameslabel Akela Key en de stijlvolle blousen van Diego Reiga.

Akela Key is voor de moderne vrouw die haar jeudigheid wil onderstrepen met een contemporairy look. Stoer, vrouwelijk en een perfecte pasvorm voor de Nederlandse vrouw.

Diego Reiga is voor vrouwen die zich comfortabel voelen bij het dragen van blousen en graag meer trendy keuzes willen hebben. De blousen hebben vaak rijke accenten en zijn een musthave voor vrouwen die zakelijkheid graag combineren met een trendy look.

Vacatures

Zelfstandige agent m/v
Voor de Noordelijke regio van Nederland zijn we op zoek naar een zelfstandige agent. Naast het leggen en onderhouden van contacten met bestaande afnemers (winkeliers en winkelketens), ga je actief aan de slag om het afzetgebied van Jeandrà© Mode verder uit te breiden.

In eerste instantie gaat het om het dameslabel Akela Key dat later uitgebreid kan worden met de totale portfolio van Jeandrà© Mode B.V. Belangrijk is dat je al een eigen netwerk hebt opgebouwd in het middensegment retailers damesmode.

Neem contact op met Jeandrà© Hurkmans, [email protected] , of bel +31 (0) 73-5131038.

Modebewuste stagiaires gevraagd
Als verkoopmedewerk(st)er werk je in een team samen met collega´s. Je begeleidt onze klanten en prospects met service en advies. Daarnaast assisteer je bij de presentatie van onze collecties. Ook verricht je magazijn-, kantine- en administratie werkzaamheden. Tevens zorg je ervoor dat de showroom er perfect verzorgd uitziet.

Door de combinatie van werken en leren kan je de lesstof direct in de praktijk brengen en word je bij de praktijkopdrachten begeleid door iemand van ons team.

Ben jij iemand die oog heeft voor mensen, voor mode kleur en stijl, voor creativiteit, vitaliteit en organisatie? Ben je collegiaal en zeer servicegericht? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Mail ons je motivatie en korte CV naar [email protected]

Jeandrà© Mode B.V.
MAC-ZNL Showroom 0.01
Hopbrouwer 2
5253 RE Nieuwkuijk

Telefoon:+31 (0) 73-5131038
Fax:+31 (0) 73-5131039
[email protected]
www.jeandremode.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular