Autisme. Een stoornis waarover de meeste mensen te weinig weten. Het boek 'een lege brug' van Dirk Bracke behandelt het thema autisme op emphatische wijze. Het verhaal van een meisje met autisme en een jongen die liefde begint te voelen voor het meisje heeft ook regisseur Maikel Zweers meteen aangesproken. Zodoende gaat Zweers nu met zijn productiebedrijf MZW Entertainment het boek 'een lege brug' verfilmen. In samenwerking met NLfilm

Cast en crew zijn gevonden en is de productie al in volle gang. 'Mijn hart is niet van steen' is de titel van de film. En de acteurs zijn er al heel enthousiast over. Voor de hoofdrollen zijn al een hoop jonge enthousiaste acteurs gevonden. Maar er zijn ook gastrollen voor wat meer bekende acteurs weggelegd.

Zo spelen er bijvoorbeeld Sjoerd de Bont (wolfseinde, Hextasia) Armin Scheuten (Klein Holland, bloedband, Expeditie Limburg) of Monique Schutz (school tv, ommercials) een rol in de film. Zelfs een soundtrack is er speciaal voor deze film gemaakt. Deze zal vermoedelijk vanaf eind oktober in de schappen liggen.

Website: http://www.mijnhartisnietvansteendefilm.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular