Autisme. Een stoornis waarover de meeste mensen te weinig weten. Het boek ´een lege brug´ van Dirk Bracke behandelt het thema autisme op emphatische wijze. Het verhaal van een meisje met autisme en een jongen die liefde begint te voelen voor het meisje heeft ook regisseur Maikel Zweers meteen aangesproken.

Zodoende gaat Zweers nu met zijn productiebedrijf MZW Entertainment een soortgelijke, aangepaste verhaallijn verfilmen. In samenwerking met NLfilm, daarnaast zal Johan Nijenhuis zijn medewerking verlenen aan de film.

Cast en crew zijn gevonden en is de productie al in volle gang. ´Mijn hart is niet van steen´ is de titel van de film. De acteurs zijn er heel enthousiast over. Voor de hoofdrollen zijn al een hoop jonge enthousiaste (nieuwe) acteurs gevonden. Zo zal Maxime Blokland de rol van Paulien spelen en Rien Strootman de rol van Siem. Maar er zijn ook gastrollen voor wat meer bekende acteurs weggelegd.

Zo spelen er bijvoorbeeld Sjoerd de Bont (Wolfseinde, Hextasia) Armin Scheuten (Klein Holland, Bloedband, Expeditie Limburg), Ed Nouwen (o.a. DE-reclame) of Monique Schutz (School tv, commercials) een rol in de film. De productie van een eigen soundtrack is tevens in volle gang.

Contactpersoon voor de pers is Marion van den Nieuwenhuijzen [email protected] 06-36336868

Website: http://www.mijnhartisnietvansteendefilm.nl/

Website: http://mijnhartisnietvansteendefilm.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular