Rotterdam, 20 januari 2010.

Terwijl de administratie en financiële informatie steeds belangrijker wordt, houdt de accountant door de opgelegde wet- & regelgeving zich noodgedwongen steeds meer bezig met het afvinken van zijn dossier en het beperken van zijn aansprakelijkheid.
Dit is meestal 1 tot 1,5 jaar na dato.

Derhalve is de toegevoegde waarde van de accountant voornamelijk op het gebied van verplichtingen, zoals:

 • Publicatiestukken t.b.v. aandeelhouders, kredietverstrekker en Kamer van Koophandel.
 • Aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

  De hedendaagse ondernemer dient echter voor het voeren van een goede bedrijfsvoering te beschikken over diverse vormen van managementinformatie uit administratie maar ook uit allerlei andere kanalen.
  Dit alles naast dat de ondernemer zich ook nog bezig moet houden met zijn Core-business. Een haast onmogelijke opgave, zeker zolang de onderneming niet groot genoeg is om gespecialiseerde staf medewerkers aan te trekken.

  Wij van JML Financial Services, hebben jarenlange ervaring op dit gebied en wij willen uw zorg uit handen nemen en wij zijn graag bereid ons in een persoonlijk onderhoud te komen voorstellen.

  Website is gerealiseerd door Fur Data | Fur Group

  Fur Data is partner van de Fur Group. De groep bestaat uit zelfstandige bedrijven die hun bestaansrecht ruimschoots hebben bewezen.
  Zekerheid en continuïteit zijn vaste gegevens om onze relaties nu en in de toekomst goed van dienst te zijn.
  Een goede en langdurige samenwerking is de prioriteit van de Fur Group. We bouwen daarvoor steentje voor steentje aan onze goede naam.