PERSBERICHT

Den Helder, 9 september 2009

De Jobsfair Noordkop op de Landelijke Banenmarkt

Op donderdag 1 oktober organiseren UWV WERKbedrijf en gemeenten de zevende editie van de jaarlijkse Landelijke Banenmarkt. De banenmarkt is dà© ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers. Op het evenement worden allerlei activiteiten georganiseerd om de kans op werk te vergroten. In de Noordkop bundelen de vestigingen van het WERKbedrijf Den Helder, Schagen en Den Burg de krachten met de Jobsfair Noordkop.

Op de Jobsfair Noordkop slaan zij met meer dan 25 verschillende werkgevers de handen ineen om de naar verwachting 1000 werkzoekenden te matchen aan meer dan 450 vacatures. Daarnaast komen een groot aantal opleidingsinstituten, re-integratiebureaus en andere partijen zich aan de bezoekers presenteren.

Verder kunnen bezoekers onder meer met competentietests hun verborgen talenten ontdekken, workshops volgen, een CV-specialist raadplegen en speeddaten met werkgevers. Kortom, de banenmarkt biedt kansen voor iedereen.

Door middel van extra ludieke attracties speelt de Jobsfair in op het thema van de dag: de rit van je leven naar de baan van je leven!

De ´Jobsfair Noordkop´ wordt van 14 uur tot 20 uur gehouden in Studio 62 en de Bazaar op Willemsoord Den Helder. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom en de toegang is gratis.

==================================================

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Ploeg, projectleider Jobsfair Noordkop/Landelijke banenmarkt 2009, [email protected] of 06 52 69 90 17