(Persbericht) Rotterdam 2 februari 2011

Het Nederlandse server bedrijf ServerDirect leverancier van servers, storage en networking producten, heeft John Hermes benoemd tot key account manager.

In deze functie is John Hermes verantwoordelijk voor het uitbreiden van het reseller kanaal op het gebied van Infrastructure as a Service(IaaS). ServerDirect heeft een duidelijke groeipad op het gebied van cloudcomputing.

John Hermes heeft inmiddels meer dan 22 jaar ervaring in de branche. Zijn expertise ligt op het gebied van beheer, engineering en ITIL proces management. Zijn carrià¨re is gestart bij Unqema waar hij meerdere jaren gewerkt heeft als beheerder van UNIX servers met de daarbij behorende Oracle databases. Ook heeft John Hermes de HP 3000 systemen onder zijn hoede gehad bij Unqema en daarna een aantal jaar bij Sanoma uitgevers te hoofdorp. In deze periode is John actief geweest met de oude programmeer talen zoals Pascal, Perl enz. Hierna heeft hij voor talloze bedrijven het beheer en support onder zijn hoede genomen van Windows en Linux systemen. John is vijf jaar werkzaam geweest bij ABN AMRO. Hij is begonnen als Engineer van Unix/Linux servers, waarnaast hij ook de functie als Coà¶rdinator van talloze projecten bij de ABN AMRO heeft vervuld. De laatste periode bij ABN AMRO heeft John ITIL proces management gedaan waarin hij het deel configuration management heeft opgezet voor HP t.b.v. ABN-AMRO.

Fouad El Youssoufi, Commercieel Directeur van ServerDirect zegt over de benoeming van John Hermes: à¢â‚¬Å“John Hermes is een aanwinst voor ons bedrijf. Hij heeft de juiste kennis en ervaring. Zijn benoeming onderstreept onze groeiambitie op het gebied van cloudcomputing.

ServerDirect is leverancier van servers, storage en networking producten. Het portfolio van ServerDirect bestaat o.a. uit HP, ECOserver en Supermicro. Wilt u een betaalbare webserver, NAS, SAN of iSCSI aanschaffen, dan kunt u op onze expertise rekenen. Op de website van ServerDirect kunt u uw server online bestellen. Snel, eenvoudig en professioneel.
Heeft u echter behoefte aan hulp of een persoonlijk advies dan kunt u telefonisch of via onze live chat contact met ons opnemen.