(Persbericht) Capelle aan den IJssel, 19 november 2010

Jonge mensen en ondernemerschap bij nieuwe regering in de belangstelling

    YoungBusiness- het online platform voor de jonge ondernemer

Youngbusiness is een online platform gericht op jonge en startende ondernemers. Sinds kort is Youngbusiness overgenomen door Trademedia.nl en staat het klaar in de startblokken om uit te groeien tot een prachtig platform voor de jonge ondernemer.

Het ondernemerschap wordt onder jongeren steeds populairder. In 2007 waren er nog 13.421 starters onder de 25, twee jaar later was dit aantal gestegen naar 43.095. Ook is uit meerdere onderzoeken reeds gebleken dat veel studenten in de toekomst graag een eigen onderneming zouden willen. Ook de overheid heeft ingezien dat er meer gedaan moet worden voor de jonge ondernemer, zo staan er in het nieuwe regeerakkoord al maatregelen om jonge ondernemers te stimuleren.

YoungBusiness wil deze jonge mensen een platform bieden. Het forum van het platform heeft al 92 leden, die het forum gebruiken om hun kennis over het ondernemerschap te delen. Naast het forum is er op het platform ook een actualiteitenrubriek en video-kanaal te vinden. Zo blijven de jonge ondernemers op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws.

Het YoungBusiness platform is te vinden op www.youngbusiness.nl

Voor pers: voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via: [email protected]