Lieren,
Berlinda van Dijk, een jonge en enthousiaste onderneemster die van aanpakken weet, is op basis van haar ervaring die zij bij meerdere verhuurmakelaars en haar vader heeft opgedaan voor zichzelf begonnen met het bedrijf B. van Dijk Vastgoedbeheer en Onderhoud. Na enige tijd de algemene werkzaamheden, zoals het onderhouden, beheren en schoonmaken en verhuren van onroerend goed te hebben gedaan, wil zij zich nu gaan specialiseren. Zij heeft een gat in de markt ontdekt: de bemiddeling van de kostganger.

Na uitgebreid onderzoek naar de vraag naar kamers voor kostgangers en aanbieders van kamers heeft Berlinda van Dijk ontdekt dat er een ruime vraag is naar deze diensten. Er zijn volgens Berlinda diverse redenen waarom iemand er voor kiest een kamer met kost en inwoning te zoeken. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, een stage of een korte opleiding. Daarnaast zijn er veel mensen die wel een kamer overhebben in huis, bijvoorbeeld omdat de eigen kinderen inmiddels het huis uit zijn, en die het geld goed kunnen gebruiken, zeker in tijden van economische recessie. Soms doen ze het gewoon voor de gezelligheid of voor een stuk zorg.

Het voordeel van een kostganger ten opzichte van een gewone huurder is volgens Berlinda dat de huur makkelijker op te zeggen is. De hoogte van de huurprijs is tussen de kostganger en de verhuurder van de kamer. B. van Dijk Vastgoedbeheer en Onderhoud geeft beide partijen adviezen en legt alle afspraken tussen partijen vast in juridisch deugdelijke contracten.

Het bedrijf B. van Dijk Vastgoedbeheer en Onderhoud wordt door Berlinda alleen gerund. Daardoor is het voor haar gemakkelijk een vertrouwensband met de klanten op te bouwen. Vanaf het eerste contact hebben de klanten alleen contact met haar en niemand anders. En daarmee zijn niet alleen de persoonlijke benadering en aanpak maar ook de privacy goed gewaarborgd.

Berlinda richt haar acquisitie in eerste instantie op de regio Apeldoorn en omstreken en zij is daar volop mee bezig. Maar ook daarbuiten kan zij haar klanten bedienen. Inmiddels heeft zij een eigen klantenkring van vragers naar en aanbieders van kamers opgebouwd. Omdat haar bedrijf nog jong is, is er ruimte voor meer klanten.

Wie meer wil weten over het verhuren van een kamer aan een kostganger of wie zelf een kamer zoekt als kostganger kan contact opnemen met B. van Dijk 0614856136 of [email protected] . U kunt ook een kijkje nemen op ww.bvandijkvastgoedbeheer.nl

Website: http://www.bvandijkvastgoedbeheer.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular