Geen idee wat je wil kopen voor sinterklaas of voor kerst? Geen idee of je genoeg budget hebt voor een leuk cadeautje? Geen zin om in de rij te staan bij de drukke kassa? Geen zin om in de drukke stad je december inkopen te doen? Te krap budget om iedere outfit te verfraaien met een mooi sieraad? Een jonge onderneemster uit Tilburg heeft hierop de oplossing gevonden! Online heel goedkoop en snel al je sieraden tussen de €5,- en €25,-kopen, die je de volgende dag nog in huis hebt!

Wat te doen als je beperkt budget hebt en je geen zin of tijd hebt om steeds de stad in te gaan voor cadeautjes of je eigen accessoires te kopen? Dat moet deze jonge onderneemster (21 jaar, student) gedacht hebben toen ze deze twee trends ging combineren om zo tot een nieuw concept te komen.

''De online verkopen blijven stijgen, mensen durven steeds meer online aan te schaffen. Dat zette me aan het denken! Ik heb zelf een hekel om in de drukte naar cadeautjes voor een klein budget te zoeken. Of iedereen heeft hetzelfde of je bent erg lang aan het zoeken naar iets leuks. Vrije tijd heb ik steeds minder en als ik die heb, dan ga ik liever leuke dingen doen dan aansluiten in de rij om af te rekenen, of om te laten verregenen in de stad! Ik dacht meteen dat ik daar wel iets op kon verzinnen. Toen is eigenlijk dit concept ontstaan. Als je nu gewoon lekker vanuit thuis kunt winkelen en dat ook nog eens voor spotprijzen, dat moet mensen toch aantrekken!‘˜‘˜

Voor meer informatie kijkt u op: www.jewels2go.nl of stuur een mail naar: [email protected]

Website: http://www.jewels2go.nl