Den Haag is vanaf begin oktober een nieuw en vooral hip hotel rijker. Op de Laan Copes van Cattenburch opent dan Hotel Mozaic, in het voormalige Hotel Cattenburch. Een bijzonder hotel met 25 kamers, niet in de minste plaats omdat er dit keer geen grote keten achter staat maar een zeer ondernemende jonge vrouw van 33 jaar.

Corina Waaijer had altijd een droom; een eigen hotel hebben. Met een goed plan, heel veel passie en enthousiaste ideeën wist Waaijer, voorheen werkzaam bij grote bedrijven als Microsoft en Ahold, de financiën rond te krijgen. De naam Mozaic (inderdaad zonder puntjes) vond ze in Azië. Het staat dit keer niet voor kleurige tegelwerken verwerkt in de inrichting maar is symbolisch voor kleurrijk, variatie, afwisseling en tegelijkertijd voor eenheid, aldus Waaijer. En dat geldt ook voor een hotel, waar veel mensen vanuit verschillende nationaliteiten en achtergronden zich samen onder à©à©n dak bevinden.

Het klassieke pand daterend uit 1880, biedt vanaf de opening een luxe 3-sterren hotel met 25 verschillende kamers, een ruime vergaderruimte en een rustige WIFI-lounge die ook publiek toegankelijk is. Van oorsprong zijn de panden als woonhuis gebouwd en die sfeer is mede dankzij de ontwerpen van de architect zoveel mogelijk behouden gebleven. Iedere kamer vertelt een eigen verhaal over de omgeving. De bekende Haagse fotografe Karen Kommer maakte mooie beelden van de stad en verwerkte deze in fotowanden op de kamers. Het hotel gaat zich richten op zowel de zakelijke als toeristische gasten en onderscheidt zich door een zeer persoonlijke service te bieden op een 4/5 sterren niveau. De ligging is centraal, op loopafstand van internationale bedrijven en organisaties als Shell, zakenbank NIBC, Europol en de trendy uitgaansgelegenheden in het centrum.

De laatste hand wordt nu gelegd aan de badkamers, de lift is geplaatst en de komende weken worden gebruikt om het hotel modern en comfortabel in te richten.

Niet voor publicatie:
Meer informatie is te vinden op
www.mozaic.nl.


Foto: 'Corina Waaijer in 'haar' hotel in aanbouw'

Hotel Mozaic
Laan Copes van Cattenburch 38-40
2585 GB Den Haag
[email protected]
Corina Waaijer
tel. 06 11921939

AL Marketing & PR?
Alexandra Langelaan
06-29428602
[email protected]
tel. 06-29428602