In het toilet van de Mc Donalds in Amersfoort-Noord is donderdagavond 17 mei 2007 (Hemelvaarsdag) een jongetje onzedelijk betast door een tot nu toe onbekende man. De politie zoekt die man en vraagt uw medewerking.

Die avond rond 19.04 uur  werd in het toilet van de Mc Donalds aan de Maanlander 30 een zes jarig jongetje onzedelijk betast. Het jongetje was daar met familie. Op een gegeven moment gaf hij aan dat hij moest plassen en mocht hij even naar het toilet. Hij bleef vrij lang weg en toen hij eenmaal terugkwam, vertelde hij wat hem was overkomen.

Signalement
De vermoedelijke dader is:

  • een blanke man
  • leeftijd tussen de 30 en 40 jaar
  • stevig postuur
  • kort donker haar
  • brildragend
  • gekleed in een blauwe jas met op de rug een lichtblauwe baan; op zijn linkermmouw zit een witkleurig embleem

Op beelden van een beveiligingscamera is de man te zien toen hij in de Mc Donalds liep.

De politie vraagt

Wie kent of herkent deze man?

Wie is dit?

Het kan dus zijn dat andere mensen deze man herkennen. Het is mogelijk dat de man in de omgeving van de Mc Donalds (Amersfoort-Noord, Vathorst) woont of in de nabije omgeving van Amersfoort. Mochten er mensen zijn die weten wie deze man is of andere informatie hebben, waarmee de politie achter de identiteit van de verdachte kan komen, dan hoort de politie dat graag.

Op tv
Aan deze zaak wordt op televisie aandacht besteed in het programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht op woensdag 6 juni 2007.
 
Uw tip
Mensen met informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, kunnen de Politie Amersfoort bellen, tel. 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook, naar tel. 0800-7000. 

Bron: Politie Utrecht