(Persbericht) Joost Luiten sluit langdurige sponsorovereenkomst met Pin High Golfwear

Harderwijk, 18 augustus 2010

Topgolfer Joost Luiten, momenteel in de top 60 van de European Tour, heeft een langdurige sponsorovereenkomst gesloten met Pin High Golfwear. Tijdens het aanstaande KLM Open verschijnt Joost Luiten voor het eerst in zijn outfit van Pin High Golfwear. Pin High Golfwear heeft een uitgebreide functionele kledinglijn en vertegenwoordigt hoogwaardige betaalbare kleding met een juiste pasvorm en oog voor detail. Pin High Golfwear is te verkrijgen in de betere golf-proshops door geheel Nederland.

Vol enthousiasme
De directeur van Pin High Golfwear, het golfkleding merk dat afgelopen maart tijdens Amsterdam Golf 2010 werd gelanceerd, is erg enthousiast over deze samenwerking. à¢â‚¬Å“Joost Luiten is een ambassadeur voor deze golfkledinglijn, die de enthousiasme en stijl van ons merk uitdraagt,à¢â‚¬ aldus Wim Smit, directeur Telstar Trading BV. Joost Luiten zelf is ook zeer enthousiast dat de golfkledinglijn Pin High Golfwear hem als kledingsponsor steunt. à¢â‚¬Å“Pin High Golfwear is een functionele, betaalbare golfkledinglijn voor alle golfliefhebbers, en dat spreekt mij enorm aan. Het merk past echt bij mij als persoon. Het is een mooi jong merk en ik ga het vol enthousiasme dragen!à¢â‚¬ aldus Joost Luiten. Tijdens het KLM Open 2010 is hij in de zomercollectie van Pin High Golfwear te zien. De nieuwe wintercollectie van dit aansprekende golfkledingmerk verschijnt vanaf oktober 2010 in winkels. Geïnteresseerde retailers of golfshops kunnen contact opnemen met Telstar Trading (Dirk van Bennekom) via 0341-462274 of [email protected]

Initiatiefnemers Pin High Golfwear
Pin High Golfwear is ontwikkeld door Telstar Trading BV. Telstar Trading houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van consumentgerichte producten, waarbij de focus ligt op kwalitatieve, betaalbare en functionele kleding. Daarnaast heeft Telstar Trading verschillende shop-in-shop formules ontwikkeld, waardoor de golf-proshops een nog hoger rendement kunnen behalen. Pin High Golfwear is een initiatief van Telstar Trading in samenwerking met de partners van Pin High Golftravel en ANWB Golf.

- EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Hoge resolutiefoto‘˜s kunt u opvragen via [email protected]

Voor meer informatie:
Smith Communicatie
Leontine Smith
[email protected]
Kantoor: 070-3614004
Mobiel: 06-20736010