Langste Jaarmarkt van Noord Holland.

Jubileum Jaarmarkt Heiloo op woensdag 8 juli 2009

Woensdag 8 juli is van 10-17 uur in het centrum Heiloo de langste Jaarmarkt van Noord Holland met zeer veel uiteenlopende presentaties van ruim 300 exclusieve standhouders, winkeliers en verenigingen. Deze tienjarige editie strekt zich uit met ruim twee kilometer kramen en attracties over de gehele Heerenweg, het winkelcentrum Het Loo tot het met het Stationsgebied Heiloo. De jubileummarkt kent dit jaar een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage, enz.
Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Naast veel nieuwe spullen zijn er ook diverse stands vol antiek, boeken, curiosa en exclusieve verzamelobjecten uit Moeders en Grootmoeders Tijd. Op de eerste stand Heerenweg t.o Veldt Snacks zijn honderden nostalgische Plaatjesalbums en oude Schoolplaten te bewonderen. Alle verschenen Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en veel andere collectoritems kunnen daar worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden oude Plaatjesalbums, zoals Verkade, Tovervisje, Flipje Tiel, enz. of voetbal- of autoplaatjes en andere verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen. Site: http://hobby.clubs.nl/verkade De burgemeester is persoonlijk op de markt aanwezig met een eigen stand. Ook de Platen- en CD beurs zal veel belangstellenden trekken. De weekmarkt met de vaste ambulante handelaren van Heiloo wijkt niet voor dit evenement. Alle marktlieden staan ook op woensdag 8 juli voor u klaar met de vele vers producten en een groot assortiment ambulante handel. Voor de kinderen zijn er veel attracties met o.a. een kinderdraaimolen, suikerspin, oliebollenkraam, poffertjes, touwtje trek etc. een complete kermis. Ook de winkeliers in Heiloo worden optimaal bij deze jaarmarkt betrokken. Zij zijn tenslotte de start en finish plaatsen van de jaarmarkt. Terrassen worden ingericht om een ieder van een drankje en een hapje te voorzien. Verder is er leuk amusement en klinkt er gezellige muziek. Als de weersomstandigheden op deze dag ook een beetje meewerken zullen veel bezoekers Centrum Heiloo aandoen en wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. Kom ook op 8 juli 2009 kijken op deze gezellige en sfeervolle Jubileum Jaarmarkt Heiloo!

Wo 8 jul 2009 HEILOO JAARMARKT en ANTIEK, BOEKEN & CURIOSA ( met Verkadealbums ) 10-17 uur Info: Evenement Midden Holland, Tel. 0182-527752 of 06-53311130. Email [email protected]