(Persbericht) Jules Villas, alom bekend van de prachtige vakantievilla‘˜s op o.a. Ibiza zijn nu recentelijk ook op Bali te vinden. Dit wonderschone eiland is de ideale plek om de vakantie te vieren in een luxe vakantievilla. De 36 vakantievilla‘˜s zijn voornamelijk in het zuidelijk deel van Bali te vinden. In Seminyak en Canggu maar ook in Umalas en Nusa Dua.

De keuze van Jules Villas om diverse luxe accomodaties aan te bieden op Bali is niet geheel verwonderlijk. Vanuit de vakantievilla‘˜s kunnen de gasten het prachtige eiland verkennen: rijstvelden, de grote bergketens met als hoogste berg de Gunung Agung, vulkanen en natuurlijk de prachtige stranden. Gasten kunnen zeer gemakkelijk kennis maken met de Balinese cultuur door de extra informatie over de lokale bezienswaardigheden. Denk daarbij aan gezellige restaurants, verschillende wellnessresorts en de lokale evenementen.

Jules Villas

Jules Villas is in de loop der jaren gespecialiseerd geraakt in het aanbieden van luxe vakantievilla‘˜s, exclusieve finca‘˜s, villa‘˜s met privà©zwembad en chalets in heel Europa. Wat het verblijf bijzonder maakt zijn de extra services naar de gasten toe. Op Ibiza worden de gasten bijvoorbeeld ontvangen op de luchthaven, of er wordt een auto geregeld en kunnen de gasten een massage aan de rand van je eigen zwembad bestellen.

Local Heroes

Wat Jules Villas onderscheidend maakt van andere aanbieders zijn de Local Heroes. Dit zijn lokale vertegenwoordigers die exclusief werken voor Jules Villas en zijn de informatiebron op de locatie. Zij kennen het gebied op hen duimpje en kunnen de gasten op de hoogte houden van bijvoorbeeld leuke evenementen, de beste restaurants en het terrasje waar je de mooiste zonsondergang van de regio kunt zien. Mocht er zich ter plaatse onverhoopt een probleem voordoen, staat de Local Hero voor de gast klaar. Local Heroes zijn te vinden op Ibiza, in Toscane en Umbrië en in Languedoc-Roussillon. Voor gebieden waar geen Local Hero aanwezig is, kunnen de gasten veel informatie over hun bestemming vinden op de website.

http://www.julesvillas.nl