(Persbericht) Maarsbergen, 17 januari 2011

Jullie eigen trouwhuisstijl.. de trend van nu!
De save-the-date kaart, trouwkaart, bedankkaart, menu- en tafelnaamkaartjes, gastenboek en bedankjes helemaal in jullie eigen stijl. Customizen is de trend van nu! Met een eigen ontwerp krijgt jullie trouwkaart een persoonlijke uitstraling. Verwerk bijvoorbeeld een foto van jullie samen op de trouwkaart, het kleurthema van jullie huwelijk, jullie eigen ringen met trouwdatum, de plek waar het huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden, een abstract silhouet van jullie gezichten of een bloem met een toepasselijke betekenis. Als het thema voor het eigen ontwerp voor jullie trouwkaart eenmaal is bedacht dan kan deze worden doorgevoerd in al jullie huwelijks uitingen.

Trouwlogo
Ook heel hip is het om jullie eigen trouwlogo in jullie huwelijksdrukwerk te verwerken. Bijjvoorbeeld 2 hartjes die samensmelten, 2 duifjes, jullie initialen in sierletters, 2 zwanen, vlindertjes die samenkomen, jullie sterrenbeelden, een bloem (uit jullie trouwboeket), het gemeentewapen van jullie geboorteplaatsen of silhouet van jullie gezichten. Jullie trouwlogo kunnen jullie o.a. doorvoeren in de postzegels, save-the-date kaart, trouwkaart, bedankkaart, gastenboek, trouwalbum, bruidstaart, menukaart en tafelnaamkaartjes, servetten en als detail op jullie bedankjes. Heel eigentijds, herkenbaar en professioneel!

Jullie eigen ontwerp.. zelf doen of laten doen
Graag maken wij een persoonlijk ontwerp voor jullie trouwkaart en eventueel trouwlogo helemaal in jullie stijl. Samen bedenken we een thema voor jullie trouwkaart en kiezen we een mooie kwaliteit papier en envelop. Van het ontwerp van jullie trouwkaart krijgen jullie altijd eerst een proef te zien ter goedkeuring alvorens de trouwkaarten worden gedrukt. Is een ontwerp op maat duur? Helemaal niet. In de meeste gevallen is het zelfs veel goedkoper dan de standaard kaarten bij drukkers. Ook een complete huwelijkhuisstijl incl. trouwlogo hoeft helemaal niet duur te zien. Kijk voor meer informatie en prijzen trouwkaarten en complete huwelijkshuisstijlen op onze website www.heuvelrugprodukties.nl

www.mijnmooistekaart.nl
Zijn jullie creatief en willen jullie graag zelf aan de slag? Op onze website www.mijnmooistekaart.nl bestel en ontwerp je helemaal zelf je eigen save-the-date kaarten, trouwkaarten, bedankkaarten, menukaarten en meer! Kies als basis een kaart uit de voorbeeldcollecties en maak deze verder af met je eigen foto, tekst en mooie illustraties. Of kies een blanco kaart en maak deze op met jullie eigen foto en plaats kader, achtergrond of patroon en illustratie uit onze clipart.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heuvelrug Foto & DTP Producties, telefoon 0343 - 411 900