DEVENTER De periode voor de zomervakantie is voor veel bedrijven een ideaal moment om hun website op een hoger plan te krijgen. Zo is het een goed tijdstip om aan de positie in Google te werken. Na de vakantie kan de website dan op een veel hogere plaats in de belangrijkste zoekmachine staan.

Workshops
In de maand juni heeft Renà© Greve (erkend Google specialist) in zijn eigen woonplaats Deventer vijf workshops à¢â‚¬Å“Hoger in Googleà¢â‚¬ gepland. Daarin leren ondernemers hoe ze met hun eigen website een hogere positie in Google kunnen krijgen. à¢â‚¬Å“Het blijkt dat bedrijven vaak niet weten hoe ze hoger met hun website kunnen komen. Er bestaan veel cowboyverhalen over. Je kunt er echter heel veel zelf aan doen. Het is zonde om dat te laten liggen, want de hoogste posities in de zoekmachines realiseren de meeste verkopen,à¢â‚¬ zegt Greve.

Tips
In de workshops op woensdagmiddag, die in Deventer of directe omgeving worden gehouden, krijgen de deelnemers praktische tips mee. Daarmee kunnen ze na afloop direct aan de slag. Opgeven voor de workshop kan op de site www.renegreve.nl. Voor de prijs hoeven ondernemers het niet te laten, want die is slechts € 49,50.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular