's-Hertogenbosch, 5 maart 2008 – Jurek Cislo (49) is per 1 maart bij PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, in dienst getreden als operationeel directeur. Hiervoor was Jurek ruim 17 jaar werkzaam bij Stork NV. Binnen de Stork organisatie heeft hij in deze periode diverse directiefuncties bekleed, waaronder die van directeur management development en HR directeur. In zijn nieuwe functie bij PE People wordt Jurek verantwoordelijk voor het operationele beleid waarmee PE People, momenteel de grootste in haar branche, haar snelle groei in de komende jaren zal continueren.

 

Vanaf 1 maart  bestaat het management team van PE People uit Saskia Rosmalen (algemeen directeur), Tom Reijntjes (financieel directeur) en Jurek Cislo (operationeel directeur). Na de overname van Total Team in 2007 is PE People de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Nederland. 

“Binnen de Stork organisatie en met name bij Stork Aerospace Industries heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, zowel in HR- als in operationeel management”, aldus Jurek Cislo. “Juist bij PE People heb ik de ideale omgeving gevonden om die twee bij elkaar te brengen in een dynamische en groeiende organisatie.”

 

--------------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Jurek Cislo, operationeel directeur bij PE People.  

PE People

PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft zes vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, ’s-Hertogenbosch, Nistelrode en Zwolle en negen vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl 

Meer informatie:

Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]