(Persbericht) VEGHEL - Sander Bierens (Advocaat en eigenaar Bierens Incasso Advocaten) en Gerard Hupperetz (directeur Juridische Hogeschool) zetten dinsdagmiddag 21 december hun handtekening onder een samenwerkingsconvenant.

De partijen gaan met het tekenen van het convenant een samenwerkingsverband aan met een aantal doelen: verbeteren van afstemming tussen de HBO-Rechtenopleiding en het werkveld, het bevorderen van stage-, afstudeer- en arbeidsplaatsen voor hbo-juristen binnen Bierens Incasso Advocaten en ze gaan gebruikmaken van elkaars netwerken en faciliteiten.

Preferred partners
De Juridische Hogeschool (JHS) werkt met een aantal organisaties uit het juridisch werkveld intensief samen. Deze organisaties worden dan als 'preferred partner' gezien. Dit bijzondere partnerschap wordt alleen aangegaan met grote, innovatieve organisaties. A-merken dus, die net als de JHS kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De HBO-Rechtenopleiding van de JHS bezet al sinds de eerste landelijke kwaliteitsmetingen de eerste plaats in de rankings. Het behouden van de hoge kwaliteit wordt door onder andere het aangaan van deze samenwerking gewaarborgd. Om zowel nationaal als internationaal de leidende positie te kunnen handhaven is ook binnen Bierens kwaliteit zeer belangrijk. De advocaten beschikken over jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, vergaande expertise en een flinke dosis strijdlust.

Eerder sloot de JHS convenanten met Randstad Legal (landelijk), DAS (landelijk), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), Rechtbank 's-Hertogenbosch, Witlox Van den Boomen en de Provincie Noord-Brabant.

Over de Juridische Hogeschool en Bierens Incasso Advocaten
De Juridische Hogeschool Avans-Fontys is een bijzonder samenwerkingsverband van twee onderwijsgiganten in Brabant: Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen. De Juridische Hogeschool verzorgt de opleiding HBO-Rechten voor ruim 1500 studenten verdeeld over twee onderwijslocaties in ´s-Hertogenbosch en in Tilburg.
Bierens Incasso Advocaten is het grootste business to business incasso advocatenkantoor van Nederland en heeft kantoren in Veghel, Amsterdam, Dà¼sseldorf, New York, Parijs en Barcelona. De komende jaren zal Bierens haar kantorennetwerk in Europa en Azië verder uitbreiden.