(Persbericht) Voor de vierde maal worden tijdens het Factuurcongres de Gouden facturen uitgereikt, de awards voor de aanbieders met de meest aansprekende oplossingen op het gebied van e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. De jury die de winnaars op 17 mei aanwijst is inmiddels gevormd.

Het deskundige panel van drie personen gaat zich in het kader van de Gouden Facturen-competitie buigen over de inzendingen van organisaties die genomineerd zijn. De jury beoordeelt de praktijkvoorbeelden die betrekking hebben op een case die zich in de praktijk bewezen heeft.

De drie juryleden die benaderd zijn door de organisatie zijn:
- Jan Kloeze (hoofdredacteur van magazine Vip/Doc),
- Tony van Oorschot (informatiemanager bij SRA)
- Peter Kwakernaak (directeur van AcceptEmail en tweevoudig winnaar van de Gouden Factuur)

Onafhankelijke jury
De drie juryleden beoordelen de ingeschreven praktijkvoorbeelden en kiezen hieruit de finalisten. De mogen hun case op 17 mei 2011 kort presenteren ten overstaan van de jury en het voltallige publiek. De jury bepaalt wie de Gouden Facturen wint in de categorieën elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het aanwezige publiek bepaalt wie de Publieksprijs gaat winnen.

Iedere organisatie met een klantcase rondom e-factureren en factuurautomatisering wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. Tot 1 mei is de kosteloze inschrijving voor organisaties mogelijk. Na deze datum gaat de jury aan de slag met het beoordelen en afwegen van de genomineerde praktijkcases.

Meer informatie is te lezen op www.goudenfacturen.nl