[Düsseldorf - 17 December 2007]

De wereldwijd grootste prijsvergelijker voor boeken, BookFinder.com uit Berkeley (Californië),  breidt zich nog verder uit in Europa. Zo was de bekende zoekmachine al op de engelse, duitse en franse markt actief en is sinds kort dan ook in Nederland.

JustBooks.nl verzorgt een breed assortiment. De zoekmachine biedt momenteel meer dan 125 miljoen boeken aan uit 50 landen!
Geheel eenvoudig zijn de prijzen te vergelijken van zowel nieuwe als gebruikte boeken en tevens kan het boek direct besteld worden. Door het enorme bestand van JustBooks.nl kunt u heel gemakkelijk dat boek vinden wat u al zo lang zocht of wat tot nu toe onvindbaar voor u was. Bovendien worden de verzendkosten direct in de prijs weergegeven.

JustBooks.nl vindt haar nederlandse titels bij vele (online) boekhandelaren zoals Bol.com, Nl Store, Bruna en Antiqbook. Voor internationale titels zijn Amazon en AbeBooks grote aanbieders maar natuurlijk zijn er nog vele anderen. Op deze manier is het mogelijk om meer dan 125 miljoen antiquarische, tweedehands en nieuwe boeken te vergeleken en  te kopen. Een groot voordeel natuurlijk, naast de enorme keus, is dat er vele euro’s bespaard kunnen worden door de goede prijsvergelijking.

Het zoeken naar een boek gaat op een bijzonder gebruiksvriendelijke manier en de gegevens worden duidelijk weergegeven:
*Flexibele filterfunctie: bijv. Zoeken naar eerste uitgaven, gesigneerde boeken of andere talen.
*Alle verzendkosten worden meteen weergegeven. Dus komt men niet achteraf voor verrassingen te staan.
*De prijsvergelijking is heel duidelijk: tweedehands en nieuwe boeken worden apart weergegeven. U kunt snel en gemakkelijk uw keuze bepalen.
* Groot aanbod aan nederlandstalige literatuur, maar ook boeken in het engels, duits, frans en italiaans.

Over JustBooks
JustBooks is de grootste zoekmachine voor nieuwe, tweedehands en antiquarische boeken, wereldwijd. Het behoort tot het californische BookFinder.com dat in 1997 opgericht is en sinds november 2005 een onafhankelijke dochteronderneming van Abebooks Inc. is. Met JustBooks.nl kan men de catalogi van alle grote boekaanbieders tegelijkertijd bekijken: 125 miljoen boeken, 1 zoekmachine.

CONTACT:
JustBooks
Giovanni Soltoggio
Managing Director
[email protected]

www.bookfinder.com | www.justbooks.de | www.justbooks.co.uk | www.justbooks.fr | www.justbooks.nl