Nootdorp, 8 maart 2010
Op 5 maart jongstleden hebben K3 Business Solutions B.V. uit Nootdorp en Pebblestone information systems B.V. uit Rotterdam overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Pebblestone Nederland door K3. Per 1 maart 2010 neemt K3 de lopende werkzaamheden, klanten en medewerkers van Pebblestone Nederland over.

Deze overname is een logisch vervolg op de jarenlange samenwerking tussen K3 en Pebblestone en past ook volledig in de huidige marktontwikkelingen in de fashionbranche, waarbij Wholesale en Retail dichter bij elkaar komen. K3 is in Engeland al de grootste Pebblestone Fashion Reseller en wereldwijd werken er al meerdere fashionbedrijven met de combinatie van K3 en Pebblestone Fashion.

à¢â‚¬Å“Het samenvoegen van de activiteiten van K3 en Pebblestone Nederland benadrukt de ambitie van K3 om de belangrijkste speler te zijn in de fashionmarkt. K3 wil dit onder andere bereiken door het aanbieden van complete oplossingen voor fashion wholesale en retail op basis van à©à©n technisch platform: Microsoft Dynamics. De combinatie van K3 Retail en Pebblestone Fashion is een natuurlijk fit op basis van de meest actuele Microsoft technieken. Door dit te combineren met een hoge kwaliteit aan services kunnen wij onze klanten optimaal te bedienenà¢â‚¬, aldus Arjen de Wit, Managing Director bij K3.

à¢â‚¬Å“Pebblestone information systems bv zal zich nu volledig richten op de blijvende ontwikkeling van zijn Pebblestone Fashion oplossing. De internationale distributie zal nu uitsluitend via resellers verlopen. K3 wordt hiermee de grootste reseller van Pebblestone Fashion. Deze ontwikkeling zijn volledig in lijn met Microsoft Dynamics NAV. Pebblestone Fashion is uitgegroeid tot à©à©n van de bekendste Fashion softwareoplossingen van de wereld, en daar zijn wij heel trots opà¢â‚¬, aldus Leo van der Grinten, Directeur Pebblestone information systems BV.

Over Pebblestone information systems BV
Pebblestone information systems BV verzorgt sinds 1995 de verkoop, implementatie en services van de ERP software Microsoft Dynamics࢑ž¢ NAV, met de specialistische add-on Pebblestone Fashion®. Dà© IT-oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en corporate wear. Een softwareproduct met het keurmerk à¢â‚¬Å¾Certified for Microsoft Dynamics NAVà¢â‚¬Å¸; een bewijs te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard van Microsoft. Met de Microsoft® Gold Certified Partner status toont Pebblestone information systems haar bewezen deskundigheid in een gespecialiseerd vakgebied. In Nederland worden meer dan 150 organisaties uit de Fashion branche dagelijks met Pebblestone Fashion in staat gesteld de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Pebblestone information systems B.V. is de wereldwijd leidende ontwikkelaar en leverancier van Fashion softwareoplossingen en actief voor meer dan 400 klanten in 30 landen. Samen goed voor ruim 6000 dagelijkse gebruikers van Pebblestone Fashion.

Over K3
De Nederlandse vestiging van K3 is onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group Plc. uit Engeland. K3 is een Microsoft Gold Certified partner en levert standaard, op Microsoft gebaseerde, softwareoplossingen aan retailers en productiebedrijven. De Retail Software-afdeling van K3 is een van de grootste LS Retail partners en een toonaangevende Microsoft Dynamics distributeur. De focus van K3 ligt op het vereenvoudigen van processen en verbeteren van zakelijke efficiëntie voor bedrijven in de gehele supply chain door middel van meerdere applicaties die zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met de communicatieafdeling van K3 via:
015- 251 6555 of per e-mail via [email protected]