(Persbericht) Dit jaar hebben vier succesvolle, lokale hardlooporganisaties de handen ineengeslagen. Dankzij de samenwerking tussen Haagse Beemdenloop, OPC Kaaienloop, Terheijdenloop en Dwars door Dongen is een nieuw sportief initiatief ontstaan: het ´Mei Loopcircuit‘˜.

Het Mei Loopcircuit bestaat uit vier hardloopwedstrijden in de maand mei. Deelname aan deze lopen betekent natuurlijk extra veel hardloopplezier en een goede training voor eventuele wedstrijden later in het seizoen. Maar er is meer. Hardlopers die aan minimaal 3 wedstrijden deelnemen, d.w.z. de 5, 10 of 15 km ontvangen een T-shirt als blijvende herinnering.

Het doel van het Mei Loopcircuit is om lokale wedstrijd- en recreatieve lopers te stimuleren te blijven lopen. En om beginnende hardlopers kennis te laten maken met leuke lokale wedstrijden. Daarnaast zorgt het circuit ervoor dat de bekendheid van de 4 afzonderlijke lopen verder wordt vergroot.

Interesse in het Mei Loopcircuit? Hieronder hebben we voor u de vier deelnemende hardloopevenementen op een rijtje gezet:

Haagse Beemdenloop (Breda)
1 mei 2011
http://www.haagsebeemdenloop.nl

OPC Kaaienloop (Oosterhout)
7 mei 2011

Welkom

Terheijdenloop (Terheijden)
15 mei 2011
http://www.terheijdenloop.nl

Dwars door Dongen (Dongen)
28 mei 2011

Home