Kaarsen van drooom-design sieren studio van het vernieuwde RTL Koffietijd op
Jonge ontwerper bereikt groot publiek met duurzame objecten

Utrecht, 6 april 2010 Maandag 5 april genoten meer dan 400.000 kijkers van de eerste aflevering van RTL4 Koffietijd. In de rijk gestyleerde studio was extra aandacht gegeven aan enkele jonge, succesvolle ontwerpers. Zo zorgde drooom-design van Ernst Kronenburg onder andere voor een stijlvolle huiskamer sfeer door het plaatsen van schalen met prachtige kaarsen.

De kijker trof op de tafel van de presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver de kaarsencollectie Swirl in 3 kleuren aan, en op andere plaatsen in de studio stonden de collecties Hurricane en Square Pillar van diverse afmetingen.

Koffietijd is gestyled door Rene Ros Interieurs uit Laren in samenwerking met een aantal hoogwaardige leveranciers waaronder drooom-design. Het programma is elke werkdag te zien van 10 tot 11 uur.

Over drooom-design
drooom-design ontwerpt hoogwaardige, eigentijdse en elegante kaarsen die uitblinken door hun luxe uitstraling en stijlvolle vormgeving. Daarbij zijn ze van de hoogste kwaliteit, fairtrade en van natuurlijk materiaal: een gepatenteerde mix van bijenwas, palmwas en sojabonenwas. Hierdoor branden drooom-design kaarsen langer dan gewone kaarsen en zijn ze stukken milieuvriendelijker. De bijzondere kaarsen van drooom-design zijn onder meer verkrijgbaar bij de exclusieve woonwinkels en via de online webshop. Naast kaarsen werkt drooom-design momenteel ook aan een collectie keramiek en accessoires.
www.drooom-design.nl