Payroll Select, partner van Select Plus, heeft in het kader van het WK Voetbal in Zuid - Afrika een eigen WK-Portal ingericht. Op de portal is naast informatie over het WK, nieuws over de spelers en informatie over de stadions ook een Business Lounge te vinden, waar je meer kunt lezen over de economie en zaken doen in en met Zuid-Afrika. Bovendien is de Business Lounge een prima plaats om te netwerken via LinkedIn of het zakelijke forum.

Via de portal maak je nu bovendien kans op twee kaarten voor het WK Voetbal voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal! Inclusief reis en verblijf! Elke week zal er een winnaar bekend worden gemaakt via een speciale nieuwsbrief.

Ga naar www.wk-payrollselect.nl/actiecyclus/ om direct kans te maken op twee kaarten, inclusief reis en verblijf, voor het WK Voetbal 2010!

Wil je daarnaast op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent het WK Voetbal, berichten plaatsen op het forum of de WK-Poule invullen? Registreer je dan nu voor de Payroll Select WK-Portal via www.wk-payrollselect.nl/registreer.