Laren, 19 mei 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft per 1 mei Jon Overeem (37) aangesteld als BI en DWH Architect. In deze functie is Jon verantwoordelijk voor het ontwerpen van data warehouses en informatiesystemen voor opdrachtgevers van Kadenza. De uitbreiding van het team van BI en DWH Architecten stelt Kadenza in staat om aan de vraag naar Enterprise Intelligence-systemen bij een groeiend aantal opdrachtgevers te voldoen.

Jon Overeem deed jarenlang ervaring op binnen het BI en DWH Architectuur vakgebied bij bedrijven als Capgemini, Martinair en Albert Heijn. Bij Martinair was Jon als Data Architect verantwoordelijk voor het ontwerpen en opzetten van een informatiesysteem om grootboek- en winst/verliesrapportages te ontsluiten. Gedurende de laatste twee jaar werkte Jon als zelfstandig BI- en DWH-architect vanuit zijn eigen bedrijf voor diverse ondernemingen, waaronder ook Albert Heijn.

 

“Kadenza bood mij een uitdagende baan als BI en DWH Architect aan”, aldus Jon Overeem. “Het team van professionele en gedreven collega’s biedt mij een klankbord. Dit miste ik als zelfstandig ondernemer het meest. Bij Kadenza zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het is dan ook mijn ambitie om tot een gewaardeerd expert op het BI-vakgebied uit te groeien. Mijn persoonlijke motto is: ‘keep it simple’. Informatie is overal aanwezig en de ontsluiting daarvan is bittere noodzaak.”

 

“Wij zijn trots op het feit dat opnieuw een zeer ervaren specialist ons BI-team komt versterken”, aldus Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza. Door de expansie van het aantal opdrachtgevers zijn wij continu op zoek naar BI- en DWH-specialisten. Jon had bij Martinair al indruk op ons gemaakt en met zijn komst zijn wij een senior BI en DWH Architect met ambitie en visie rijker.”

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Jon Overeem, BI en DWH-architect bij Kadenza.

Over Kadenza:
Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl  

 Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
[email protected]