Laren, 04 oktober 2007 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, is genomineerd voor de Young High Growth Award vanwege de buitengewone organisatiegroei sinds de oprichting van het bedrijf. De onderscheiding wordt op 10 oktober uitgereikt in theater Figi te Zeist.
Deze Award wordt toegekend aan Nederlandse bedrijven die in de regio Utrecht zijn gevestigd en worden aangestuurd door directeuren die ook (mede)-eigenaar zijn. De genomineerde bedrijven, waaronder Kadenza, tonen een substantiële omzetgroei over de afgelopen drie jaar, die ontstaan is door autonome ontwikkeling en/of door fusie en overname en die tevens betrekking heeft op de hoofdactiviteit. De bedrijven moeten over een duidelijke visie op toekomstige groei beschikken. “De nominatie geeft Kadenza en haar medewerkers erkenning voor hun inzet en buitengewone groeiprestatie“, aldus Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza. “Daar zijn wij hen uiteraard erkentelijk voor. De onderscheiding is tevens een bewijs van onze prestaties op het gebied van groeistrategie, marktpositionering en kapitaal & financiering.”“Ik ben bijzonder trots op deze nominatie”, zegt Erik Leene, directeur van Kadenza. “Het biedt Kadenza een uitstekende kans om zich nog verder te profileren als jong en dynamisch BI-groeibedrijf met een goede toekomstvisie en een hoge ambitie. Het bewijst dat we onze klanten ondersteunen in hun succes. Wij zijn hen dankbaar voor hun vertrouwen, zonder hen was deze groei niet mogelijk geweest.”

Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De beoordeling van de kwaliteit van de genomineerden vindt plaats door een onafhankelijke jury met daarin andere succesvolle groeiondernemers en deskundigen. Een onafhankelijke accountant beoordeelt de groeicijfers. De High Growth Awards vormen hét podium voor Nederlandse groeibedrijven!

-------------------------------------------- Over KadenzaKadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft bijna 70 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl. Meer informatie: Marcommit PR Yvonne Fisscher035 582 27 30[email protected]