Laren, 12 december 2007 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft per 1 december Nienke de Klerk (45) aangesteld als Senior Projectmanager. In deze functie stuurt Nienke projectteams van Kadenza-consultants aan. Met deze aanstelling zorgt Kadenza ervoor dat grote en complexe Enterprise Intelligence-projecten bij de klant worden uitgevoerd en goed worden geborgd binnen de eigen organisatie.

 

Nienke de Klerk werkte ruim twintig jaar in de IT-sector en oefende verscheidene managementfuncties uit bij grote en middelgrote ondernemingen. Zij startte haar carrière als programmeur om daarna gestaag door te groeien naar field, lijn, project en algemene managementfuncties. Het laatste jaar werkte Nienke als resultaatgerichte ondernemer in IT-projectbegeleiding.

 

“Voor een bedrijf als Kadenza is het belangrijk om professioneel projectmanagement in de organisatie te borgen”, aldus Nienke de Klerk. “Als Senior Projectmanager stuur ik diverse teams van ervaren consultants aan en draag ik bij aan resultaatgerichtheid en eindverantwoordelijkheid voor zware projecten binnen Kadenza. Daarmee toont Kadenza waardering voor zowel haar klanten als haar medewerkers, iets waarvoor ik mijn betrokkenheid en creativiteit volop in kan zetten.”

 

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Nienke de Klerk, Senior Projectmanager bij Kadenza.

 

Over Kadenza

Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 80 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

035 582 27 30

[email protected]