(Persbericht) Van januari tot april 2011 gaan de Kastelruther Spatzen op tournee door drie landen. Ze maken ook een tussenstop in Arnhem: hun enige Nederlandse concert vindt plaats op 15 maart 2011 in de Rijnhal. Het motto van de tournee luidt: à¢â‚¬Å“Immer nochà¢â‚¬¦ wie am ersten Tagà¢â‚¬. Het gelijknamige album van de succesvolle en broodnuchtere muzikanten is op 10 september 2010 verschenen (Koch Universal).

De fans van de à¢â‚¬Å“Spatzenà¢â‚¬ mogen zich dus nu al verheugen op nieuwe hits en een sfeervolle nieuwe en technisch hoogwaardige podiumshow. Naast hun grootste hits in typische à¢â‚¬Å“Spatzen-soundà¢â‚¬ heeft de sympathieke band uit Zuid-Tirol ook in 2011 weer de nodige muzikale verrassingen in petto!

De Kastelruther Spatzen zijn de succesvolste volksband in Duitstalig gebied. Ze staan al bijna 27 jaar voor succes, dat uitmondde in 13 ECHO‘˜s, 61 keer goud, 18 keer platina, zes keer dubbel platina en een keer driedubbel platina alsmede talrijke andere muziekprijzen als de à¢â‚¬Å“Krone der Volksmusikà¢â‚¬. De band wist in het afgelopen jaar alleen al circa 150000 concertbezoekers te trekken.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij alle bekende voorverkoopadressen en bij Eventim op www.eventim.nl of telefonisch: 0900 13 30 (45ct. p/min). De kaarten voor het concert in Arnhem kosten tussen 42,25 euro en 64,75 euro.

Meer informatie en beeldmateriaal zijn te vinden op www.semmel.de en www.kastelruther-spatzen.de.