Kemp & Van Egeraat
Medioren Senioren Woon en Zorg Makelaardij
Kemp & Van Egeraat biedt medioren en senioren woon en zorg diensten op maat!
Ouderen willen steeds vaker zelfstandig blijven wonen. Door bezuinigingen verandert de kwaliteit van zorg. Met deze twee ontwikkelingen en de sterk toenemende vergrijzing in het achterhoofd van beide ondernemers Gerda Kemp en Ariane van Egeraat richtten zij Kemp & Van Egeraat op.
Denkt u aan alle diensten die een makelaar te bieden heeft met daarbij speciale aandacht en diensten voor medioren en senioren woon vraagstukken. Voor wat betreft zorg kunt u denken aan thuis verpleegkundige zorg, thuiszorg, gezelschapsdame en dienstverleningen van praktische aard, denkt u aan woningonderhoud een klusser of tuinman, waar de cliënt zelf geen oplossing voor ziet. Wij bouwen woon en zorg diensten om de cliënt heen op maat. De wens van de cliënt is onze zorg.
Kemp & Van Egeraat biedt medioren en senioren de mogelijkheid zolang en zo onafhankelijk mogelijk zelfstandig in eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Om dit te realiseren biedt Kemp & Van Egeraat advies en diensten omtrent wonen en zorg. In een vrijblijvend gesprek zetten zij de wensen van de cliënt op een rij en organiseren zij alle benodigde trajecten.
Kemp & Van Egeraat; Comfortabel ouder worden in iedere zelfstandige woonsituatie.
[email protected] www.kempenvanegeraat.nl 030 - 6990410