Utrecht, 5 november 2008 ? Headsetwinkel staat dit jaar weer op de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs te Utrecht op 12 en 13 november 2008. In samenwerking met Plantronics betrekt Headsetwinkel standnummer 6 om bedrijven in de regio Utrecht de nieuwste headsets voor verschillende branches en functies te tonen. Om bezoekers kennis te laten maken met de voordelen van een headset kan tevens direct een vrijblijvende en gratis testperiode van tien dagen worden aangevraagd.

Op deze editie van de Regio Business Dagen leggen beide bedrijven het accent op het voordeel en nut van headsets voor allerlei verschillende organisaties. à¢â‚¬Å“Veel mensen denken dat een headset alleen geschikt is voor een receptionisteà¢â‚¬ vertelt Patrick van Rosengarten, manager van Headsetwinkel. à¢â‚¬Å“Om de voordelen van een headset te benutten hoef je per definitie niet veel te bellen. Een headset brengt in principe bij elk gesprek al aanzienlijke benefits met zich mee.à¢â‚¬

Die voordelen zijn heel uiteenlopend. Op de beurs zullen medewerkers van Headsetwinkel en Plantronics laten zien dat je met een headset niet meer gebonden bent aan de werkplek. Dat nek- en rugklachten tot het verleden behoren en dat men in hetzelfde tijdsbestek meer werkzaamheden kan uitvoeren. Het ruime assortiment van Plantronics biedt voldoende keuze om te voorzien in de specifieke wensen en behoeften van bedrijven in verschillende branches.

à¢â‚¬Å“Wij denken dat het ´product´ headset nog niet voldoende bekend is onder bedrijven. Laat staan de positieve uitwerking op de werkzaamheden die hiermee gepaard gaan. We zijn blij dat we op deze beurs de dialoog met bezoekers kunnen aangaan, ondersteund door toonaangevend headsetfabrikant Plantronics. Bezoekers kunnen bovendien direct een gratis en vrijblijvende proefperiode van tien dagen aanvragen. Dat we dit tevens regionaal kunnen inkaderen is mooi meegenomenà¢â‚¬ aldus Van Rosengarten.

De Regio Business Dagen vinden 12 en 13 november van 14.00 tot 20.00 uur plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het bezoeken van de beurs is gratis. Aanmelden kan op www.regiobusinessdagen.nl

Voor meer informatie over headsets zie www.headsetwinkel.nl