Nieuwe, comfortabele designbaden in de serie ‚Flow' by Hadi Teherani / Consequent design, aansluitend op de keramische producten en het meubelprogramma / Bijzondere technische snufjes /

Twee jaar geleden introduceerde Keramag de badkamerserie ‚Flow', ontworpen door de gerenommeerde architect Hadi Teherani. Deze serie biedt nu ook bijzondere baden. De nieuwe baden vallen op door zowel het design als de technische snufjes. De vloeiende beweging die zo kenmerkend is voor de serie Flow is ook in de baden consequent doorgezet. 

Innovatieve techniek
De baden zijn royaal bemeten (180x80 cm) en bieden overtuigend badcomfort. Omdat de afvoer in het midden is geplaatst en ook het voeteneinde een comfortabel hellende vorm heeft, is ook baden met z'n tweeën een genoegen. Uitzonderlijk is de horizontaal in de hoek van de badrand geïntegreerde bedieningsknop met de daaronder liggende overloop. Deze innovatieve positionering en vormgeving zorgen bovendien voor een stijlvolle benadrukking van het design van de complete badkamerserie. Het badgarnituur is leverbaar in twee varianten: als afvoer- en overloopgarnituur of als variant met een geïntegreerde baduitloop. Het bad is voorzien van een brede badrand die royaal genoeg is om te dienen als aflegruimte voor allerlei kleine badbenodigdheden. Het bad wordt als inbouwbad geleverd. Voor verschillende inbouwsituaties is het bad leverbaar als een rechter- en linkervariant.

De in design en functie naadloos op de serie afgestemde baden vormen het sensuele hart van de designgeoriënteerde badkamer met een hoge welzijns- en ontspanningsfactor. Flow biedt naast de baden een omvangrijk programma van fonteintjes, wastafels in drie afmetingen, closets en bidets (staand en wand), een urinoir en tot in de details op het design van het keramiek afgestemde badmeubels.

www.keramag.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van Keramag Nederland, telefoon 043 - 351 12 51 of door Gerda de Graaf van Presstige PR, telefoon 033 - 245 00 70.

Maastricht, 20 december 2007
      

Hoge resolutie foto's van Keramag's Flow-serie zijn te downloaden op:

http://www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/Flow-geintegreerde-baduitloop.jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/Flow-bad-sfeer.jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/keramag/fotos/Flow-Bad-sfeer-2.jpg

KERAMAG Nederland BV
Stationsplein 12 B
6221 BT Maastricht
Tel.: 043 - 351 12 51
Fax 043 - 351 12 94
[email protected]
www.keramag.com

SANITEC GROUP