(Persbericht) Amersfoort - Met de start van het nieuwe basketball seizoen krijgen twee topteams van Waterland Basketball een nieuwe naam. Zowel U18 (jongens onder de 18 jaar, die voor het tweede jaar starten in de landelijke klasse) als U20 (jongens onder de 20 jaar, die gaan voor het kampioenschap op rayon niveau om zo volgend jaar landelijk te kunnen spelen) heten vanaf komende vrijdag kerp&company Waterland Basketball.

Met deze naamsponsoring laat kerp&company zien, dat de jonge en hard groeiende organisatie graag investeert in opleidingen en in sport. Renà© Kerp, directeur van kerp&company: à¢â‚¬Å“Ik sport zelf elke dag, en geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam. Basketball is een mooie combinatie van fysieke inspanning en de juiste mindset. Dit is een mooie kans voor beide partijen om iets extra‘˜s te doen voor de jeugd en daarmee de topsport in Nederland. Talent ontwikkelen past helemaal in onze visie en die van Waterlandà¢â‚¬.

Kerp&company gaat Waterland drie seizoenen sponsoren. Vrijdag 20 augustus om 14.00 uur tekenen Renà© Kerp (namens kerp&company) en Eric Marechal (voorzitter van Waterland) het sponsor-contract op het kantoor van kerp&company te Amersfoort.

Over kerp&company
Kerp&company is een organisatie die trainingen ontwikkelt en verzorgt op het gebied van attitude (houding) en vaardigheden in zowel binnen- als buitenland. De trainingen betreffen thema‘˜s zoals verander-management, leiderschap, commercie & verkoop, management en persoonlijke effectiviteit. Het bedrijf bestaat uit 26 trainers en werkt voor diverse opdrachtgevers.

Over Waterland Basketball
Waterland Basketball heeft als doel jeugd op te leiden, om zo met eigen spelers op het hoogste niveau in Nederland met topsport actief te zijn. Een belangrijk onderdeel in het realiseren van die doelstelling, is de intensieve samenwerking met basis- en middelbare scholen in de regio.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular