(Persbericht) Sinterklaas is weer vertrokken en de Kerstman is alweer onderweg. Vanuit de Noordpool komt deze oude man al jaren naar ons toe om ons te verassen met cadeaus en lekkernijen. Een van de meest iconische eigenschappen van deze Kerstman is zijn kerstmuts en juist die eigenschap kunt u overnemen!

Promothing heeft een aantal leuke kerstmutsen voor u in het assortiment zodat u met uw personeel in sfeer kerst kunt vieren. Het is natuurlijk ook een erg leuk cadeau voor u relaties en zal zeker een glimlach op hun gezicht achterlaten.

Nog leuker is het natuurlijk als ze bij het zien van deze kerstmuts meteen aan uw bedrijf moeten denken. Daar kunt u voor zorgen door dit leuke artikel te voorzien van bedrukking met uw naam of slogan. Zo maakt u van deze kerstmuts een nog meer in het oog springend relatiegeschenk.

Kerstmutsen zijn natuurlijk niet de enige cadeaus die u deze kerst kunt geven. Voor een uitgebreid assortiment relatiegeschenken vragen wij u een kijkje te nemen op onze website www.promothing.nl