(Persbericht) Kerstpakketten 2010

Nieuwe kerstpakketten 2010

Het is weer bijna zo ver: kerst! De tijd van het jaar om uw medewerkers te verwennen met mooie kerstpakketten. Om u de leukste kerstpakketten aan te kunnen bieden, heeft de de Kerstpakketspecialist een ruim assortiment kerstpakketten 2010.

Bladerbare catalogus 2010

Om uw zoektocht naar kerstpakketten 2010 zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt de Kerstpakketspecialist zijn assortiment kerstpakketten 2010 online. Ook is het mogelijk ons aanbod te bekijken in de bladerbare kerstcatalogus. In deze catalogus vindt u een origineel en gevarieerd aanbod van kerstpakketten en kerstgeschenken 2010.

Kerstpakketten 2010: de mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment zoekt de Kerstpakketspecialist samen met u naar passende kerstpakketten of eindejaarsgeschenken 2010. Bij de Kerstpakketspecialist kunt u zelf kerstpakketten op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. de Kerstpakketspecialist biedt u ook de mogelijkheid om uw medewerkers zelf hun kerspakketten te laten bestellen via internet. Dat kan met Xkado. Wanneer iedereen zelf zijn cadeautje uit kan kiezen is iedereen tevreden!

KiKa kerstpakketten 2010

KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. Zij werven fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze fondsen dragen bij aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Wilt u doormiddel van deze kerstpakketten 2010 dit goede doel steunen? Dan is het KiKa Feel Good kerstpakket iets voor uw.

Kunt u bij de Kerstpakketspecialist niet bestellen wat u zocht?

Heeft de Kerstpakketspecialist niet in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij de Kerstpakketspecialist originele en unieke kerstgeschenken of kerstpakketten bestellen, wat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstpakketten 2010 bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat à©à©n van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neen dan contact op met à©à©n van onze specialisten.

Lees dit artikel op onze eigen website:
http://www.dekerstpakketspecialist.nl/nieuws/DU1144_Kerstpakketten_2010.aspx

Bel: 0416-671777 www: http://www.dekerstpakketspecialist.nl