(Persbericht) Kerstpakketten belasting

Geven van kerstpakketten

Ook dit jaar zullen veel werkgevers weer kerstpakketten schenken aan hun medewerkers. Maar welke regels zijn er omtrent de kerstpakketten belasting? De Kerstpakketspecialist.nl is gespecialiseerd in de nieuwste kerstpakketten en kan u dan ook volledig informeren over de huidige regels omtrent de kerstpakketten belasting.

Uitgave kerstpakketten

In 2010 kan een werkgever kerstpakketten met een waarde van €70,- per persoon belasting vriendelijk verstrekken. Dit bedrag is inclusief de belasting toegevoegde waarde (BTW). Het kerstgeschenk mag dan geen contant geld zijn. Geschenken die wel gegeven mogen worden zijn onder andere kerstpakketten en cadeaubonnen. De werkgever die het kerstgeschenk geeft is over de geschenken wel 20% belasting verschuldigd aan de belastingdienst.

Kerstpakketten met meer waarde

Indien de waarde van het kersgeschenk meer dan de genoemde € 70 inclusief belasting is, kan gebruik gemaakt worden van de vrijstelling voor kleine verstrekkingen. Op grond van deze regeling mag een werkgever maximaal 2 maal per jaar een geschenk geven met een waarde van maximaal € 136,- inclusief belasting per geschenk. Op deze geschenken is dan een eindheffing tegen het gebruteerde tabeltarief van toepassing. Hierdoor kunnen de kosten voor de werkgever oplopen tot circa 75% van de waarde van het kerstpakket.

Contant geld of een kerstgeschenk met een waarde van meer dan €136 inclusief belasting, zijn volledig belast volgens de normale regels die fiscaal gelden.

Kerstpakketten belasting en De Kerstpakketspecialist.nl

Om u de juiste kerstpakketten aan te kunnen bieden, heeft De Kerstpakketspecialist.nl een zeer ruim assortiment. Heeft De Kerstpakketspecialist.nl toch niet in zijn assortiment wat u zoekt? Al vanaf 60 stuks kunt u bij De Kerstpakketspecialist.nl originele en unieke kerstgeschenken of kerstpakketten bestellen, wat past bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstpakketten bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat à©à©n van onze specialisten samen met u kan kijken naar een voor u interessante oplossing voor een kerstpakket.

Heeft u vragen over de kerstpakketten belasting of wilt u meer weten? Neem dan contact op met à©à©n van onze specialisten.

Lees dit artikel op onze eigen website:

Bel: 0416-671777 www: dekerstpakketspecialist.nl