(Persbericht) Op Landgoed de Biestheuvel verstaat men de kunst van sfeer brengen. In verschillende groepsaccommodaties op het Landgoed kunt u met uw familie of vrienden overnachten, het buitenterrein is verlicht door duizenden lichtjes, kerstkransen op de deuren, een mistletoe aan het plafond en vuurkorven branden. Ook kunt u heerlijk wandelen op het Landgoed, warme chocolademelk drinken, christmas crackers openen, en tijdens de winterbarbeque turen naar de sterren aan de hemel.
Inclusief: Kerstarrangement 3 x overnachting, 3 x ontbijt, 1 x winterbarbeque, 1 x soep met worstenbrood, 1 x Kerstbuffet, 1 x ontvangstdrankje, 1 x huisaperitief, gezelschapsspel, overzichtskaart wandelroutenetwerk, Chinese gelukskoekjes, Engelse Christmas crackers.
Voor minimaal 30 personen en maximaal 40 personen.

Zowel Nederland als ook het buitenland biedt veel mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. www.dagjeuitveiling.nl heeft een paar leuke tips gevonden, die de moeite waard zijn.

Kijk op www.dagjeuitveiling.nl voor ons gehele aanbod
Op onze veiling site maak je zelf de keuze.

Onze bezoekers kunnen op een veilige, maar vooral ook op een plezierige manier hun vrije dagen proberen in te vullen door een bod te doen op een dagje pretpark, een arrangement of een reisje welke hun aanspreekt. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis meebieden op de diverse aanbiedingen.

Uiteindelijk is de hoogste bieder de winnaar en kan het gewonnen arrangement, weekendje weg of wat dan ook geboekt gaan worden, in samenspraak met de aanbieder. Dit tegen het bedrag waarmee de winnaar de veiling gewonnen heeft.

U vindt ons gehele veilingaanbod op www.dagjeuitveiling.nl.
Dagjeuitveiling.nl
[email protected]