24 augustus 2009

KEUKENLOODS GAAT NAAR DE BEURS

In de Amsterdamse Rai gaat zaterdag 26 september de Woonbeurs weer van start. Tot en met 4 oktober zullen daar de nieuwste trends en ontwikkelingen te zien zijn op het gebied van woninginrichting. Voor het eerst is ook de Keukenloods met een stand (nummer 11-049) aanwezig.

UNIEKE FORMULE

De Keukenloods staat bekend als een unieke en snelgroeiende formule. Waar veel andere aanbieders van keukens en keukenapparatuur zich concentreren op de verkoop in winkels, begeven anderen zich juist uitsluitend op het internet.

De Keukenloods heeft echter drie fysieke winkels en daarnaast een internetafdeling www.keukenloods.nl.
Uniek is daarbij dat de prijzen in de winkels exact gelijk zijn aan die op internet.

GROEI TEGEN DE MARKT IN

Na de opening van de eerste Keukenloods vestiging in Zaandam in 2001 heeft de formule door het continu vernieuwen en daardoor vooruitlopen op de markt een stevige positie ingenomen in de keukenbranche. In 2002 werd een tweede vestiging geopend in Zwaag (Hoorn) en in 2007 volgde de winkel in Gaanderen (Doetinchem) en het filiaal in Zaandam ondergaat op dit moment een flinke verbouwing. De Keukenloods is naarstig op zoek naar nieuwe locaties om een nog groter bereik in Nederland te verkrijgen. Ondertussen werd in 2005 succesvol begonnen met de verkoop via internet. Om alles te kunnen handelen beschikt de Keukenloods over een logistiek centrum in Opmeer (Noord-Holland) onder de naam Het Keukenmagazijn

BEURSNIEUWS: KEUKENS UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Tijdens de Woonbeurs introduceert de Keukenloods een volgende innovatieve primeur: voorraadkeukens.
Uit gedegen marktonderzoek is volgens directeur/eigenaar Leo ter Laare gebleken dat 70% van de verkochte keukens glanzend wit zijn. Er is vervolgens bekeken welke kasttypes het meest verkocht worden en deze modellen zijn op voorraad genomen. Naast het wegnemen van de wachttijd is er uiteraard nog een groot voordeel: door in deze crisistijd groot in te kopen worden er flinke kortingen bedongen bij de Duitse leverancier. Deze korting wordt doorberekend aan de klant. Die koopt dus zijn keuken goedkoper à©n heeft die snel in huis.

VOORBEELDOPSTELLINGEN

De voorraadkeukens zijn in elke gewenst opstelling te plaatsen. In de winkels en op de site www.keukenloods.nl kan de klant zich hierover laten adviseren. Om het nog gemakkelijker te maken zijn zowel in de showrooms als op internet (en natuurlijk ook op de Woonbeurs) ook een groot aantal voorbeeldopstellingen te zien, waarbij het in à©à©n oogopslag duidelijk is wat deze opstellingen kosten.
Enkele van deze voorbeeldopstelling zijn zelfs voorzien van granieten werkbladen die ook uit voorraad en tegen zeer concurrerende prijzen leverbaar zijn.

Nadere informatie over de Keukenloods en de Woonbeurs kunt u verkrijgen via de website www.keukenloods.nl of in à©à©n de vestigingen bij u in de buurt.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie omtrent dit bericht kunt u zich wenden tot:

Paul van Kempen: 06-50517978

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular