(Persbericht) Op 10 december 2010 zijn Raymond en Patricia uit Baarn gestart met Kibawiba.nl. Dit is à©à©n van de eerste websites die zich volledig richt op baby en kind rubrieksadvertenties. Het team van Kibawiba heeft een glansrijke start gemaakt en heeft binnen een jaar bijna 10.000 advertenties de revue zien passeren. Het succes van Kibawiba.nl is vooral te danken aan de unieke benadering van de doelgroep en de overzichtelijkheid van deze marktplaats voor baby- en kinderartikelen. Kibawiba.nl viert haar 1-jarig bestaan door de website in een nieuw jasje te steken.

Hoe werkt Kibawiba.nl
Kibawiba.nl is een website die kopers en verkopers samenbrengt. Iedereen kan er een advertentie plaatsen. Momenteel hebben gebruikers keuze uit 16 verschillende hoofdrubrieken en ruim 133 subrubrieken om hun advertentie in te plaatsen. Gebruikers kunnen hun advertenties overzichtelijk en eenvoudig beheren via hun eigen account. Hier kan de koper of verkoper direct zien hoe vaak de advertentie bekeken is, of de advertentie kosteloos wijzigen.

Waarom een rubrieksadvertentie plaatsen op Kibawiba.nl
Het wemelt op internet van de sites met rubrieksadvertenties. Deze zijn vaak niet gericht op à©à©n doelgroep. Kibawiba.nl biedt dan ook een alternatief in deze massa. Van nieuw tot tweedehands en van pasgeborene tot puber, als de in het verleden aangeschafte producten niet meer worden gebruikt, dan vind je ze terug op Kibawiba.nl. Nieuw geplaatste advertenties worden altijd door het team van Kibawiba.nl gecontroleerd op de inhoud. Deze moet baby- en kind gerelateerd zijn.

Alle feiten op een rij
à¢â‚¬¢ Alleen gericht op baby- en kinderartikelen
à¢â‚¬¢ Gratis advertenties plaatsen en gratis websitevermelding
à¢â‚¬¢ Uitgebreide zoekfunctionaliteit
à¢â‚¬¢ Unieke en specifieke doelgroepbenadering

De toekomst
Speciaal voor het 1-jarig bestaan heeft het team van Kibawiba.nl op 12 december de website in een nieuw jasje gestoken. De feedback van de gebruikers van Kibawiba.nl is in dit nieuwe ontwerp meegenomen. In 2012 zullen er nog meer applicaties worden toegevoegd om het gebruiksgemak te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een evenementenagenda en speciale dagaanbiedingen van sponsors. Verder zal er binnenkort ook een Android versie van Kibawiba.nl verschijnen.
www.kibawiba.nl