(Persbericht) Negen nieuwe awards en presentatie door musicalster Jim Bakkum!

Silvolde, 1 november. Voor de derde keer worden de Kids Vakantieaanbieder van Jaar Awards gehouden. De Verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 wordt door Kids Vakantiegids georganiseerd, in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs, om gezinnen met kinderen tot 16 jaar te helpen bij het maken van een passende vakantiekeuze.

Negen nieuwe Awards
Nieuw dit jaar zijn de negen categorieën waarvoor een Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award wordt uitgereikt. Er wordt gekeken naar de beste Kids Vakantieaanbieder van het Jaar in de categorieën Allround, Kamperen, Vakantieparken, Actieve vakanties, Verre vakanties, Cruises, Kidsclub Vakanties en Pretparken. ´Met deze uitbreiding kunnen we de consument een stukje kennisverrijking aanbieden. Reisorganisaties blijken juist vaak ´toppers‘˜ in nichemarkten binnen de totale familievakantie markt‘˜ aldus Marlotte Lubbers, uitgever Kids Vakantiegids.

Detective award 2011
Daarnaast is er dit jaar door de deelnemers aan de Vakantiebeurs een echte ´Detective Award‘˜ te winnen! Kindvriendelijke reisorganisaties die op de Vakantiebeurs 2011 staan kunnen zich bij de Vakantiebeurs inschrijven voor de Detective Award. Op de eerste publieksdag sluipen de Kids Vakantiedetectives van Kids Vakantiegids door de gangen van de Vakantiebeurs om hun kritische mening te geven. De reisorganisatie met de meest kindvriendelijke stand wint de Detective Award.

Verkiezing
Kids Vakantieaanbieders kunnen zich vanaf 1 november tot 29 november inschrijven voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 Awards. De vakjury kiest per categorie 3 genomineerden, die op 6 december bekend worden gemaakt. Iedereen kan van 6 december tot 7 januari 2011 een stem uitbrengen door een online Kids Enquàªte in te vullen op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards site. De Kids Vakantieaanbieders met de hoogste scores in hun categorie ontvangen een Kids Vakantie aanbieder van het Jaar 2011 Award .

Vakjury
De genomineerde Kids Vakantieaanbieders worden door een vakjury gekozen. De vakjury bestaat uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Jan Lokhoff (CEO Reisrevue groep) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Op Zoover vind je meer dan 775.000 vakantiebeoordelingen voor en door reizigers. Reisrevue is het leading reisvakblad in de reisbranche en Kids Vakantiegids is het grootste kindervakantie platform voor gezinnen met kinderen in Nederland. De vakjury gaat per categorie op zoek naar reisaanbieders met het beste kindvriendelijke reisaanbod en beoordelen de manier waarop zij in de markt inspelen op de wensen van de consument.

Award uitreiking met Jim Bakkum
De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 Award uitreiking vindt plaats op 12 januari 2011 op de Vakantiebeurs in Utrecht. Onder leiding van zanger en musicalstar Jim Bakkum worden de awards uitgereikt. Maar eerst zal hij het evenement feestelijk openen met een spetterend optreden! Een veertigtal Kids Vakantiegids detectives helpen Jim om er een gezellig feest van te maken. De Kids Vakantiedetectives zijn met name kids uit groep 7 en groep 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om mee te stemmen en actief deel te nemen aan de verkiezing.

Definitie Kids Vakantieaanbieder mbt de verkiezing:
Een reisaanbieder is een Kids Vakantieaanbieder indien zij een ´aanbieder van reizen is die gericht zijn op families met kinderen van 0-16 jaar, en zij zich qua communicatie richt op kinderen en familie‘˜.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers, tel: 0315-342012, 06-52308240 of via marlotte (apestaartje) sis-media.nl.
Vakantiebeurs, Ben de Jongh, tel.: 06-51332132 of via ben.de.jongh (apestaartje ) vnuexhibitions.com.

Alle persinformatie, illustratiemateriaal en foto‘˜s (in hoge resolutie) over de Verkiezing Kids Vakantieanbieder van het Jaar 2011 Awards vindt u op www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar.