(Persbericht) Kids Vakantiegids en Zoover lanceren Kids VakantieTip! Keurmerk

17 juni 2011

De meest kindvriendelijke accommodaties van Europa worden vanaf dit jaar onderscheiden met een Kids VakantieTip! Keurmerk. Dit keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids en Zoover vakantiebeoordelingen. Deze week werd hotel Royal Wings 5* verrast met het eerste Kids VakantieTip! Keurmerk.

De Turkse winnaar, het Hotel Royal Wings in Antalya, was de eerste accommodatie die de prijs in ontvangst mocht nemen. Dit gebeurde uit handen van een elftal reislustige ´Kids Vakantiedetectives‘˜, waaronder de kinderen van Zoover directeur Stephan Bosman (CEO Zoover) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids).

Op uitnodiging van Corendon vloog het elftal ´Kids Vakantiedetectives‘˜ naar Turkije om daar de oorkonde persoonlijk te overhandigen aan de winnaar. Corendon Vliegvakanties won eerder dit jaar de Detective Award tijdens de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2011 op de Vakantiebeurs.

Het hotel Royal Wings scoort op Zoover een 9,5 voor Kindvriendelijkheid. Faciliteiten waarmee dit hotel het keurmerk verdient zijn onder andere het grote aquapark, een kidsclub en een kermis. Aldaar hebben de elf detectives zelf ook gecheckt hoe het met de kindvriendelijkheid van het hotel gesteld was. De kinderen waren zeer enthousiast over het hotel.

Winnaars
De meest populaire kindervakantie landen en winnaars van het Kids VakantieTip! Keurmerk zijn:

Turkije: Hotel Royal Wings 5*
Nederland: Camping De Kleine Wolf 5*
Duitsland: Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide
Frankrijk: Camping Yelloh! Village Le Brasilia 5*
België: Vakantiepark Center Parcs Erperheide
Spanje: Aparthotel Royal Son Bou 4*
Oostenrijk: Hotel Das Alphotel 3*
Italië: Camping Union Lido 3*
Griekenland: Grand Hotel Holiday Resort 4*
Zwitserland: Hotel Robinson Club Schweizerhof 4*

Kindvriendelijkheid
De kindvriendelijkheid van een accommodatie wordt steeds belangrijker bij de keuze van een familievakantie. Veel reisaanbieders spelen hier op in. Om hotels en campings die de kindvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben te belonen wordt het Kids VakantieTip! Keurmerk dit jaar toegekend aan de 10 kindvriendelijkste accommodaties in de tien populairste vakantielanden van Europa.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun (groot)ouders/verzorgers om een vakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Kids Vakantiegids onderzoekt jaarlijks de vakantiewensen binnen de doelgroep families met kinderen tot 16 jaar middels enquàªtes onder ruim 1000 respondenten.

Zoover vakantiebeoordelingen
Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder kindvriendelijkheid. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, WeerOnline en MeteoVista. Het bedrijf is actief in bijna 20 landen. De website bevat bijna 1,2 miljoen beoordelingen en meer dan 250.000 accommodaties van meer dan 42.000 bestemmingen in de wereld.

- Einde Persbericht

Voor meer informatie
Kids Vakantiegids: Marlotte Lubbers: +31 6 52308240
Zoover: Marthijn Tabak (Manager Communicatie & PR): +31 6 22486010

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular