Redactie & detectives checken in de zomervakantie de coolste bestemmingen, de leukste vakantieadresjes en de gaafste pretparken!

Deze zomer trekken de redactie en de Kids Vakantiegids detectives van Kids Vakantiegids er samen op uit. Doel? Een persoonlijke beoordeling van de coolste bestemmingen, de leukste vakantieadresjes en gaafste pretparken! Iedere week gaat er een team op pad, gewapend met een kritische blik, een goed humeur en een foto en filmcamera.

Voorproefje
De redactie en de Kids Vakantiedetectives van Kids Vakantiegids namen alvast een voorproefje van al het vakantieplezier in de meivakantie. Zo vlogen ze naar het populaire Turkse vakantieoord Bodrum, gingen ze op safari over de savannes van Safaripark Beekse Bergen en waren ze aanwezig bij de premià¨re van de nieuwste theatershow op kindercamping Beerze Bulten. Daarnaast checkten ze het spiksplinternieuwe Plopsaland Coevorden en werden de (nieuwste) achtbanen in Europapark Duitsland getest.

Zomertrip selectie
Met de zomervakantie voor de deur staan er nog veel meer leuke adresjes op het programma om door de redactie en Kids Vakantiedetectives van Kids Vakantiegids beoordeeld te worden. Zo staat Vakantie- en attractiepark Slagharen op de lijst, het beroemde voetbalstadion Camp Nou in Barcelona (voor grote en kleine voetbalfans!), de nieuwste attracties in Toverland en noem maar op. De bestemmingen worden op de redactie van Kids Vakantiegids geselecteerd, maar ook kunnen verkeersbureaus, reisorganisaties en pretparken een aanvraag indienen voor een bezoek van de redactie en de Kids Vakantiedetectives van Kids Vakantiegids. Op Kidsvakantiegids.nl worden alle redactie beoordelingen gerapporteerd, met beeld en geluid!

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor kinderen en families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun familie om een kindervakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van het hele gezin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers via volgend nummer: 0315-342012 of per mail: marlotte(apestaartje)sis-media.nl